maandag 10 november 2008

DERDE RONDE KNVB BEKER DRIE DAGEN LANG BIJ RTL 7

DERDE RONDE KNVB BEKER DRIE DAGEN LANG BIJ RTL 7





Op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 november vindt de derde speelronde van het toernooi om de KNVB Beker plaats. RTL 7 brengt de duels elke dag live of als samenvatting in beeld, van de grote kanshebbers en koplopers uit de Eredivisie tot de ultieme underdog, de amateurs van HHC Hardenberg.



Op de eerste speeldag is Roda JC - Willem II live te volgen bij de mannenzender. Het commentaar bij deze wedstrijd is van Leo Driessen. Na afloop volgen de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Humberto Tan presenteert samen met analyticus Adri Koster de uitzending vanuit de studio, Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews.



De dag hierna heeft RTL 7 twee live wedstrijden: om 18.15 uur start FC Volendam - Ajax, met Wilfred Genee, analyticus Johan Derksen en commentator Vincent Schildkamp. Daarna begint AZ – PSV. Deze uitzending is met Humberto Tan, analyticus/NEC-coach Mario Been en het commentaar van Leo Driessen. De verslaggever in Alkmaar is Marcel Maijer. De resterende wedstrijden zijn hierna te zien als samenvattingen.



Op donderdag 13 november treedt HHC Hardenberg in Emmen aan tegen Feyenoord. Ook deze wedstrijd is live te zien bij RTL 7, met commentaar van Leo Driessen. De presentatie is in handen van Humberto Tan met John de Wolf als analyticus. De voetbaldriedaagse wordt in Emmen afgesloten met de loting voor de vierde ronde. Marcel Maijer is hierbij aanwezig.





Uitzending: RTL 7

-Dinsdag 11 november, 20.30 uur Roda JC - Willem II en 22.45 uur Samenvattingen.

-Woensdag 12 november, 18.15 uur FC Volendam - Ajax, 20.30 uur AZ - PSV en 22.45 uur Samenvattingen

-Donderdag 13 november, 19.55 uur HHC Hardenberg - Feyenoord



Website: rtlvoetbal.nl

Geen opmerkingen: