donderdag 9 oktober 2008

Tooske Ragas geeft startsein Oudejaarsloterij


Onder het motto “geweldig om te geven, maar wellicht een beetje too much om te krijgen” onthulde Tooske Ragas op het Plein in Den Haag vandaag het Grootste Cadeau van Nederland. Met deze onthulling geeft Tooske het officiële startsein voor de Oudejaarstrekking op 31 december 2008. Met dit megacadeau van 5 bij 5 meter, vraagt Tooske aandacht voor het Oudejaarslot als hét ultieme cadeau voor de feestdagen. Tot en met 10 november kan men via de site van de Staatsloterij de inhoud van het Grootste Cadeau van Nederland raden en winnen. Deze bevat een onvergetelijke beleving.

Unieke samenwerking tussen familiezender en Staatsloterij
Het Staatsloterij Oudejaarsfeest live bij SBS 6
SBS 6 zendt op 31 december live Het Staatsloterij Oudejaarsfeest uit. Dit wordt het grootste oud & nieuw-spektakel van Nederland met een winnaar die de fenomenale hoofdprijs van 25 miljoen euro tijdens de Oudejaarstrekking in de wacht sleept. Gedurende deze avond worden de vijf mooiste momenten van 2008 bekend gemaakt, zijn er optredens van diverse grote artiesten en is om middernacht een spetterend uiteinde te zien. De presentatie van deze gezellige live uitzending voor de hele familie is in handen van Tooske Ragas.

De oudejaarsavond bij SBS 6 staat als een huis. Samen met een speciale uitzending van Wie Ben Ik? en de conference van de populaire cabaretier Guido Weijers maakt Het Staatsloterij Oudejaarsfeest de laatste avond van 2008 tot een waar spektakel. Programmaleider Tina Nijkamp is zeer verheugd over de samenwerking: “We zijn erg blij dat de Staatsloterij voor een unieke en voorlopig eenmalige samenwerking met SBS 6 kiest. Het belooft een warme tv-avond te worden voor de hele familie”.

Vanaf de Dam presenteert Tooske Ragas live Het Staatsloterij Oudejaarsfeest. Na steden als Sydney, Londen en New York zet SBS 6 Amsterdam op de wereldkaart als plaats waar Nieuwjaar uitbundig wordt gevierd. Maar waar het deze laatste avond van 2008 voornamelijk om draait is de vraag wie de gigantische hoofdprijs van 25 miljoen euro gaat winnen. Zoals oliebollen en champagne bij de oudejaarstraditie horen, zijn Oudejaarsloten eveneens onlosmakelijk met de laatste avond van het jaar verbonden.

Naast optredens van bekende artiesten wordt de top vijf van mooiste momenten van 2008 bekend gemaakt. Een aantal weken voor oudejaarsavond kunnen de kijkers via de website van SBS 6 een keuze maken uit verschillende mogelijkheden en de vijf meest aansprekende momenten zullen in de live-show aan bod komen.

Het Staatsloterij Oudejaarsfeest is een productie van USSR TV en The Garage Creations.


Geen opmerkingen: