donderdag 9 oktober 2008

Johnny Depp verovert de maandagavond in oktober

Johnny Depp verovert de maandagavond in oktober

De maandagavond in oktober staat bij SBS 6 in het teken van avontuur. De zender komt deze maand namelijk met twee kaskrakers uit Pirates of the Caribbean-reeks mett Johnny Depp in de hoofdrol. Maandag 13 oktober verovert Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl de avond en een week later is het de beurt aan Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, dat hiermee zijn tv-première beleeft. Beide films zijn om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Het verhaal rond de charmante zeepiraat Jack Sparrow (Johnny Depp) is gebaseerd op de attractie in de Disneyparken, die door de gelijknamige filmmaatschappij Walt Disney is omgetoverd tot een uiterst succesvolle trilogie. De Pirates of the Caribbean-reeks heeft sinds 2003 miljoenen mensen naar de bioscoop gelokt. Alle drie de delen samen, met grote namen als Johnny Depp, Orlando Bloom en Keria Knightley, hebben in totaal meer dan 2,5 miljard dollar opgebracht. Het is dus niet wonderbaarlijk dat Depp ook zijn bijdrage aan een vierde deel gaat leveren. Het tweede deel, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, is maandag 20 oktober bij SBS 6 voor het eerste te zien op de Nederlandse televisie.

Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl
Jack Sparrow, een piraat met manieren, wil graag zijn schip Black Pearl terug en gaat daarom samenwerken met Will Turner (Orlando Bloom). Samen gaan ze achter de slechte kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) aan. Barbossa wil een oude vloek, die op hem en zijn bemanning rust, verbreken met het bloed van Elizabeth, die hij ontvoerd heeft. Will en Jack gaan achter hem aan om Elizabeth (Keira Knightley) te redden en Barbossa te stoppen.

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones (Bill Nighy), als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist.


Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl, maandag 13 oktober, 20.30 uur

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, maandag 20 oktober, 20.30 uur
--------------------------------------------------------------------------------

Geen opmerkingen: