donderdag 9 oktober 2008

Agenda RTL Nederland TV Gids

CAMPINGLIFE, ZATERDAG 11 OKTOBER, 18.55 UUR, RTL 4
Eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Sander Janson en zijn nieuwe co-presentatrice Jessica Mendels starten hun rondreis in Italië. In het zonovergoten Figline Valdarno, midden in Toscane, laat Jessica aan beginneling Maarten zien hoe je moet waterskiën, terwijl Sander les krijgt van expert Lidy in nordic walken.

JORRITSMA BLIKT VOORUIT, ZONDAG 12 OKTOBER, 11.30 UUR, RTL 7
In deze aflevering staat vitaal ondernemerschap centraal en ontvangt Annemarie Jorritsma onder anderen Henk van Gerven (Tweede Kamerlid SP), Robert Pino (Life Alchemist en RTL 4-programma 'De Naakte Waarheid'), Bas Leerink (Raad van Bestuur Menzis) en Bart Decoopman (Medisch Directeur Plastisich Chirurg).

DE KWESTIE VAN SMAAK, ZONDAG 12 OKTOBER, 16.30 UUR, RTL 4
Joost kan goed koken maar wil van Rene graag de fijne kneepjes van het vak te weten komen. Ze gaan samen op pad naar een biologische boerderij om te zien waar je goed vlees aan kunt herkennen en duiken daar vervolgens de keuken mee in.

LIFE & COOKING, ZONDAG 12 OKTOBER, 17.25 UUR, RTL 4
- Mariska van Kolck en haar broer Gerbrand komen praten over hun Carperters-voorstelling.
- Brigitte Kaandorp zit 25 jaar in het vak en blik samen met Carlo & Irene terug.
- De 'Echte Gooische Meisjes' uit de nieuwe RTL 5-serie zijn te gast.
- Hansje Görtz voormalige nanny van maxima, boekje over goede gewoontes

GOOISCHE VROUWEN, ZONDAG 12 OKTOBER, 20.30 UUR, RTL 4
Anouk wordt ernstig bedreigd. Kunnen haar vriendinnen haar helpen? En wie is daarbij het moedigst?

ROCK NATION, ZONDAG 12 OKTOBER, 21.30 UUR, RTL 5
De tien muzikanten beginnen zich steeds meer te realiseren dat de formatie van de uiteindelijke band steeds dichterbij komt. En dat veroorzaakt bij een aantal muzikanten behoorlijk wat spanning aangezien er een paar muzikanten zijn waar ze absoluut niet mee in een band willen zitten. Edwin beseft dat hij dit probleem eerst uit de weg zal moeten helpen voordat hij verder kan met het formeren van zijn ideale band. Na een aantal confronterende gesprekken moet Edwin uiteindelijk een knoop doorhakken. Zal er alsnog één van de muzikanten het huis moeten verlaten?

HOE WORD IK MAMA IN AMSTERDAM-ZUID?, MAANDAG 13 OKTOBER, 21.30 UUR, RTL 5
Net zoals destijds de zwangere Demi Moore, laat Bridget zich hoogzwanger op de gevoelige plaat zetten voor het oktobernummer van maandblad La Vie en Rose. Het is ook tijd voor een feestje, namelijk een babyshower. Met de dames van het eventbureau van Anouk Smulders en Rosanna Lima spreekt Bridget af bij de Supperclub om in een inspirerende omgeving tot leuke ideeën te komen. Tenslotte gaat Bridget samen met de zwangere Ellemieke Vermolen oefenen met het geven van de fles bij geitjes van de geitenboerderij in het Amsterdamse bos.

DE NAAKTE WAARHEID, WOENSDAG 15 OKTOBER, 21.25 UUR, RTL 4
Deze week gaat Daniëlle de uitdaging aan. Ze heeft een hekel aan haar hele lichaam, vanaf de kin tot haar tenen. Ze heeft het gevoel dat ze gevangen zit in het lichaam van een oude vrouw en vindt zichzelf een 'slons'. Zal zij zich met hulp van mentalcoach Robert Pino eindelijk leren accepteren zoals ze is?

FASHION TRIX, DONDERDAG 16 OKTOBER, 22.00 UUR, RTL 8
Deze week styled Daisy in 'Creëer Je Eigen Stijl' vier stoere, eigenwijze jongens. Ze liet zich voor Josha, Twan, Floris en Sebastiaan inspireren door de catwalkshow van DKNY. Tijdens het shoppen en stylen geeft Daisy handige tips voor moeders en ontpoppen de kids zich voor de lens tot echte modellen. Backstage bij een fashionshow praat Daisy met Brits topmodel Agyness Deyn over haar 'fashion trix' en zal Celine in de 'Magic Make Over' met behulp van het professionele stylingteam omgetoverd worden tot dit supermodel.

Geen opmerkingen: