donderdag 9 oktober 2008

Johnny de Mol gaat wereldwijd voor Veronica

Johnny de Mol gaat wereldwijd voor Veronica

Johnny de Mol gaat voor de tweede keer op reis voor Veronica. Vorig seizoen trok Johnny door Afrika en bezocht daar samen met zijn gasten een aantal prachtige landen. Dit keer beperkt hij zich echter niet tot één continent, maar ligt de hele wereld aan zijn voeten. De reisgenoten van deze spannende ontdekkingstocht zijn Wilfred Genee, Linda de Mol, Waldemar Torenstra, Hans Klok, Kim Feenstra en Yuri van Gelder. Waar is de Mol? is vanaf maandag 27 oktober om 22.30 uur te zien bij Veronica.

In het voorjaar van 2008 ging Johnny de Mol op reis met Hanna Verboom, Lange Frans, Doutzen Kroes, Filemon Wesselink, Ilonka Elmont, Humberto Tan, Jennifer Hoffman en Michael Boogerd. In de nieuwe editie van Waar is de Mol? neemt Johnny zijn gasten mee naar verschillende plaatsen op de wereldbol.

In de eerste aflevering neemt Johnny sportpresentator én voetballiefhebber Wilfred Genee mee naar voetbalmekka Brazilië. Samen bezoeken ze een voetbalschooltje in de sloppenwijken van Rio de Janeiro en wonen ze een voetbalwedstrijd bij in het beroemde Maracana Stadion. Maar er is meer dan voetbal alleen. Zo springen ze van een 600 meter hoge berg, blijkt Wilfred een enorme karaoke fan, slapen ze op een onbewoond eiland en zetten ze samen een sambaschool op z’n kop.

Johnny gaat ook op pad met zijn tante Linda de Mol. Ze reizen af naar Noord-Italië, naar de camping waar Linda als klein meisje met haar ouders de vakanties doorbracht. Weet deze beroemde Gooische Vrouw zich nog staande te houden in een wereld van krakkemikkige tentjes en gemeenschappelijke douches en wc’s?

In een andere aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny op reis met acteur Waldemar Torenstra. Samen ontdekken ze India, het land waar Waldemar zijn tweede naam Govinda aan te danken heeft. Het belangrijkste doel van deze trip is het krijgen van een rol in een Bollywoodfilm.

Met Neerlands bekendste illusionist Hans Klok bezoekt Johnny de Mol dé entertainment-hoofdstad van de wereld: Las Vegas. Hans trad hier precies een jaar geleden op met zijn eigen show en neemt Johnny nu mee voor een kijkje in de wereld van list en bedrog. Johnny heeft natuurlijk ook wat verrassingen in petto. Zo neemt hij Hans mee naar de grootste föhn ter wereld, maken ze een tocht naar de Grand Canyon en duiken ze de eindeloze woestijn in. Maar hoe reageert Hans wanneer Johnny hem ten huwelijk vraagt?

Johnny gaat met ‘Hollands Next Top Model’-winnares Kim Feenstra naar het land waar haar vader vandaan komt: Indonesië. Deze indrukwekkende reis wordt halverwege ruw onderbroken door het slechte nieuws dat Kim’s vriend Joshua is overleden. Halsoverkop vertrekt Kim naar huis om bij vrienden en familie te kunnen zijn. Eenmaal terug in Nederland zoekt Johnny haar op en praten ze uitgebreid over dit grote verlies en hoe het nu met haar is.

In de laatste aflevering van dit seizoen neemt Johnny turner Yuri van Gelder mee naar Namibië. In deze voormalige Duitse kolonie stond ooit in vrijwel iedere stad een grote turnhal en dat wil The Lord of the Rings wel eens met eigen ogen bekijken. In de turnzaal van hoofdstad Windhoek worden Johnny en Yuri met open armen ontvangen en vertoont onze voormalige wereldkampioen zijn bizarre kunsten.


Waar is de Mol?
Vanaf maandag 27 oktober om 22.30 uur

Geen opmerkingen: