zaterdag 18 oktober 2008

JET SOL LOODST STARTERS DOOR RIMBOE WONINGMARKT IN NIEUW SEIZOEN 'MY FIRST HOME'

In de nieuwe afleveringen van het RTL 4-programma 'My First Home' loodst presentatrice Jet Sol starters door de rimboe van de actuele woningmarkt. Vanaf zaterdag 25 oktober bespreekt, belicht en behandelt Jet weer alle facetten waar aspirant-huizenkopers mee te maken krijgen. Niet alleen de praktische zaken zoals het zoeken naar en het bieden op een huis worden behandeld, maar ook het emotionele stukje dat aanwezig is bij het zetten van deze stap wordt aangestipt. Zo is het altijd spannend waar je precies terecht komt en brengt het financiƫle aspect gericht op het rondkomen van de hypotheek meestal ook wat onrust met zich mee.



In 'My First Home' geven deskundigen, zoals de notaris en de bank, kant en klare tips en adviezen. Ook de trends op het gebied van wonen en woninginrichting komen uitvoerig aan bod. Tevens bezoekt een BN'er in elke aflevering zijn of haar eerste koophuis om te zien hoe het er nu uitziet. Zo worden bijzondere eerste huis-herinneringen opgehaald met onder andere GTST-actrice Gigi Ravelli, journalist Wilma Nanninga en Radio 538-DJ Barry Paf.



In de eerste aflevering van 'My First Home' gaat Jet om de tafel met kandidate Marleen. Samen zetten ze al haar woonwensen op een rijtje en bekijken ze een eerste huis.



Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf zaterdag 25 oktober, tussen 16.30 en 17.00 uur.



Website: rtl.nl/myfirsthome

Geen opmerkingen: