zaterdag 18 oktober 2008

DJ Maurice rijdt nieuwe auto in de prak


DJ Maurice, Nederlands bekendste Party DJ, was afgelopen week betrokken bij een auto-ongeluk. Zijn nieuwe Dodge Viper, één van de snelste sportwagens van dit moment, had hij pas diezelfde middag opgehaald.

DJ Maurice is bekend van onder andere de EK-hit "Carnaval De Paris", zijn vele Après Ski hits en zijn optredens in het tv-progamma Gillend naar Huis van vriend en collega Gordon. Toen hij 's avonds een klein stukje wilde gaan rijden met zijn nieuwe auto kreeg hij te maken met aquaplaning en brak zijn auto uit. Hij gleed hierbij tegen een andere personenauto aan die hierdoor tegen de vangrail kwam. Beide auto’s hebben door het ongeluk een schade opgelopen van meer dan 30.000 euro.

DJ Maurice heeft door het ongeval zijn linkerhand gebroken. Gelukkig is hij rechtshandig en kunnen alle optredens wel door gaan. Zo gaat hij volgende week voor een optreden naar Gran Ganaria en aanstaande vrijdag is hij te horen op het Festyland evenement samen met oa: Wolter Kroes, Monique Smit, Band Zonder Banaan en Rowen Hèze.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.whitevilla.nl en www.djmaurice.nl.

Geen opmerkingen: