vrijdag 3 oktober 2008

Gasten en onderwerpen RTL-programma's

BESTEMMING NEDERLAND, ZATERDAG 4 OKTOBER, 18.55 UUR, RTL 4
In het altijd mooie Valkenburg voelen Cynthia en Koert-Jan zich zeer welkom. Koert-Jan krijgt van actrice Peggy Vrijens een persoonlijke rondleiding door de stad. Samen bedwingen ze fietsend de Cauberg en raken bijna verdwaald in het immense grottenstelsel van Valkenburg. Cynthia heeft maar één doel: een groep vrijwilligers in de watten laten leggen. Niets is haar te gek; massages, uit eten, gokken, extreme sporten. Ze heeft het allemaal voor hen in petto.

DE KWESTIE VAN SMAAK, ZONDAG 5 OKTOBER, 16.30 UUR, RTL 4
Een dagelijkse kwestie waar chef Rene wel raad mee weet: hoe krijg je kids zover dat ze groente niet alleen eten, maar vooral ook lekker vinden. Een niet mis te verstane uitdaging waarvoor hij de moestuin in duikt.

LIFE & COOKING, ZONDAG 5 OKTOBER, 17.25 UUR, RTL 4
- Pia Douwes en haar zes Jozephs zijn te gast.
- Michiel van Erp praat over zijn documentaire 'File'.
- De kersverse winnaar van het 'Junior Songfestival' zingt het winnende nummer.
- Koert Jan de Bruijn licht zijn vertrek bij 'GTST' toe.

GOOISCHE VROUWEN, ZONDAG 5 OKTOBER, 20.30 UUR, RTL 4
Vol trots presenteert Cheryl haar nieuwe parfum. Ondertussen voelt Martin zich alleen. Ook Tippiwan laat van zich horen en doet het hele Gooi sidderen. Evert geeft een barbecue voor Roelien.

ROCK NATION, ZONDAG 5 OKTOBER, 21.30 UUR, RTL 5
De muzikanten krijgen deze week de opdracht om zelf een hit te schrijven. Daarbij krijgen ze hulp en advies van twee gerenommeerde tekstschrijvers. Bassist Stijn krijgt van Edwin te horen dat hij moet stoppen met blowen en beter moet integreren in de groep. Na een avondje uit naar het Beatstadfestival, maakt één van de muzikanten het wel erg bont en voelt Edwin zich genoodzaakt de groep streng toe te spreken. Zal de groep uiteen vallen? De muzikanten komen in ieder geval voor een grote verrassing te staan als ze zelf het heft in handen krijgen en iemand naar huis moeten sturen.

HOE WORD IK MAMA IN AMSTERDAM-ZUID?, MAANDAG 6 OKTOBER, 21.30 UUR, RTL 5
Bridget brengt een bezoek aan Francien Degewij. Volgens haar heeft ieder mens een aura om zich heen die zij ziet, hoort en voelt als een kleurenspectrum. Volgens haar komt de term 'roze wolk' uit de wereld van de aura reading omdat zwangere vrouwen heel veel roze in hun aura hebben. Geldt dat ook voor Bridget? Samen met haar zwangere vriendin Froukje de Both gaat Bridget kinderwagens testen. Verder laat Bridget zich bij Mari van de Ven in de watten laten leggen en leert ze babyhapjes koken.

DE NAAKTE WAARHEID, WOENSDAG 8 OKTOBER, 21.25 UUR, RTL 4
Deze week staat Sanneke centraal. Dit voormalige model kan zichzelf niet meer recht in de spiegel aankijken en verhult haar lijf onder sportieve kleding. Haar buik is daarbij haar grootste obstakel. Zal zij zich bloot durven geven voor de camera van Nederlands bekendste naaktfotograaf Govert de Roos?

FASHION TRIX, DONDERDAG 8 OKTOBER, 22.00 UUR, RTL 8
Deze week worden partners Anneloes en Guido in 'Creëer je eigen stijl' door Daisy gestyled. Anneloes vind zoveel kleding leuk en koopt van alles waardoor ze de weg kwijt is geraakt in haar eigen kledingkast. Guido zou er graag wat meer up-to-date en hipper uitzien, zonder een modepopje te zijn. Daisy raakt voor dit jonge stel geïnspireerd door fashion designer Paul Smith. Backstage bij een fashionshow voelt Daisy actrice Christina Ricci aan de tand over haar beautytricks en ervaart Marleen in de Magic Make Over hoe het is er voor om één dag uit te zien zoals deze ster.

Geen opmerkingen: