donderdag 9 oktober 2008

Back to the 80’s met Radio Veronica’s 80’s Top 880

Back to the 80’s met Radio Veronica’s 80’s Top 880



Naarden, 9 oktober 2008 | In de week van maandag 13 oktober kunnen Radio Veronica-luisteraars nog een keer genieten van de enige echte jaren '80 lijst: 'De 80's Top 880'. Deze lijst met de beste nummers uit de jaren ’80 is tot en met 18 oktober te horen bij het station met de beste 80’s & 90’s hits.

Maandag 13 oktober om 09.00 uur begint ‘De 80’s Top 880’ bij Radio Veronica. De hele week zijn de beste nummers te horen uit het decennium waarin Veronica de A-status behaalde, de Rubik’s Cube hét speeltje was en heel Nederland massaal naar ‘The A-Team’ keek. Op zaterdag 19 oktober is de finale van de lijst met Erik de Zwart die de laatste drie uur van de Top 880 presenteert.

Patrick Kraakman, Head of Music van Radio Veronica: “We denken meteen aan Madonna, Prince en Michael Jackson als we het over de jaren '80 hebben, maar ‘De 80's Top 880’ laat zien dat het decennium veel méér was dan alleen die drie beeldbepalende artiesten. Er is ook plek voor de eendagsvliegen, de liedjes die we bijna waren vergeten of de artiesten die wat minder succesvol waren dan de Madonna's en de U2's. Dat maakt de lijst zo bijzonder. Maar natuurlijk maken de grote namen als The Police, Bruce Springsteen en Queen de dienst uit!"

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Fotocredits: Universal Music

Geen opmerkingen: