vrijdag 26 september 2008

Valerio Zeno a.s. maandag te zien in De co-assistent

Valerio Zeno a.s. maandag te zien in De co-assistent

Valerio Zeno (TMF, Alles is Liefde) is aanstaande maandag in een gastrol te zien in de Nederlandse dramaserie De co-assistent. Valerio, die zichzelf speelt, wordt wegens “stemproblemen” opgenomen in het ziekenhuis. Dit gaat gepaard met een hoop media-aandacht en een cameraploeg, die voor Valerio’s reallifesoap zijn verblijf in het ziekenhuis nauwlettend volgt. Niet iedereen is even blij met de komst van deze beroemdheid met sterallures.De co-assistent is maandag 29 september om 21.30 uur te zien bij NET 5.

De co’s krijgen in de komende aflevering van De co-assistent te horen dat er een beroemdheid in het ziekenhuis opgenomen gaat worden: jeugdidool Valerio Zeno. Elin (Hanna Verboom) moet assisteren bij de behandeling aan Valerio’s “stem”. Ze krijgt te maken met een flirtende Valerio, een manager die koste wat het kost de echte reden van het ziekenhuisbezoek geheim wil houden én een cameraploeg die alles registreert wat Valerio doet.

Ondertussen ligt de broer van Hugo (Michiel Huisman), Maurits (Teun Kuilboer), nog steeds in het ziekenhuis omdat hij ernstig ziek is. Hugo heeft het hier moeilijker mee dan hij eigenlijk wil toegeven. Daarnaast komt hij erachter dat wanneer hij een serieuze relatie met Sabine (Mimi Ferrer) wil aangaan, hij haar kinderen er ook bij krijgt. Aaltje (Eva Damen) moet voorkomen voor de rechtbank wegens het incident met de niet gedesinfecteerde slang. Dit heeft grote consequenties voor haar psychische gestel.

De rode draad in De co-assistent wordt gevormd door aankomend arts Elin Dekkers, die worstelt met de balans tussen haar carrière en privé-leven. Ook bij het overige ziekenhuispersoneel lopen werk en privé behoorlijk door elkaar. De co-assistent is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anne Hermans. Ronald Giphart en Jeroen van Baaren zijn verantwoordelijk voor de scripts. De serie wordt geproduceerd door FourOne.Media.

De co-assistent
Maandag 29 september om 21.30 uur

Geen opmerkingen: