vrijdag 26 september 2008

Radio Veronica start klopjacht op tientjes

Radio Veronica start klopjacht op tientjes


Radio Veronica maakt van je tientje tienduizend euro!
Naarden, 26 september 2008 Vanavond geeft Radio Veronica het startsein voor dé klopjacht op tientjes. Met de actie ‘Check je tientje’ maken luisteraars van het radiostation kans op geldprijzen van 1.000 of zelfs 10.000 euro. Om mee te doen aan deze actie moet het unieke serienummer van hun tien-eurobiljet geregistreerd worden op de website checkjetientje.nl.

Alle luisteraars van Radio Veronica maken vanaf vandaag om 18.00 uur tot en met 10 oktober kans om de waarde van hun tientjes aanzienlijk te verhogen. Het station met de beste 80's & 90's hits roept iedereen op het serienummer dat te vinden is op de tien-eurobiljetten te registeren op de website checkjetientje.nl. Hiermee maken luisteraars tijdens de actie iedere werkdag kans op 1.000 euro of op 10 oktober, de laatste dag van de actie, zelfs kans op 10.000 euro.

Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen maakt iedere werkdag tijdens het ochtendprogramma ‘Goud van Oud’ om tien over tien het serienummer van het tientje bekend. De luisteraar die dit originele tien-eurobiljet in handen heeft moet het de werkdag daarna live in de uitzending aan Bart van Leeuwen laten zien. Vervolgens wordt zijn of haar portemonnee goed gevuld door Radio Veronica.


‘Check je tientje’ in 2007 groot succes!Vorig jaar was de actie ‘Check je tientje’ een groot succes bij Radio Veronica. Er werden bijna 150.000 tientjes geregistreerd door de Radio Veronica-luisteraars.
Goud van Oud'Goud van Oud' met Bart van Leeuwen is iedere werkdag te horen bij Radio Veronica tussen 09.00 en 13.00 uur.


Radio VeronicaRadio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl, mobiele telefoon en kabel te ontvangen.
Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Geen opmerkingen: