vrijdag 8 augustus 2008

Radio Veronica geeft Ferrari Testarossa weg


Radio Veronica geeft Ferrari Testarossa weg
Raad kilometerstand van ultieme 80's sportwagen van Pininfarina



Naarden, 8 augustus 2008 | Radio Veronica geeft eind augustus een Ferrari Testarossa weg. Luisteraars kunnen deze ultieme 80’s-Sportwagen, ontworpen door Italiaan Pininfarina, winnen door de juiste kilometerstand van de racewagen te sms’en naar het station met de beste 80’s & 90’s hits.



Van 18 tot en met 29 augustus 2008 maken Radio Veronica-luisteraars kans op een knalrode Ferrari Testarossa. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis wordt de felbegeerde sportwagen uit de jaren ‘80, die wereldbekend werd door de tv-serie ‘Miami Vice’, weggegeven door een radiostation. Om de Testarossa in handen te krijgen moeten Radio Veronica-luisteraars de juiste kilometerstand van de Ferrari sms’en naar 8090 (60 cpob). Op radioveronica.nl staan vanaf 18 augustus foto’s van onderdelen van de Veronica Ferrari Testarossa waardoor ingeschat kan worden hoeveel kilometer dit racemonster heeft gereden. Zo worden de typische luchtsleuven in de deuren getoond, die kenmerkend zijn voor deze wagen die ontworpen is door de Italiaanse ontwerper Pininfarina.

De Radio Veronica-luisteraar die de juiste kilometerstand raadt, of er het dichtste bij komt, wint de Testarossa. Op vrijdag 29 augustus maakt Rob van Someren in de middagshow ‘Somertijd’ tussen 16.00 en 19.00 uur de winnaar bekend.

Bavaria City Racing
Tijdens Bavaria City Racing op 17 augustus rijdt Erik de Zwart, Radio Veronica-stationvoice, in Rotterdam de laatste kilometers met de Testarossa. Daarna neemt de notaris de kilometerstand van de racebak op en wordt de kilometerstand afgeplakt. Vanaf dat moment maakt de Ferarri geen kilometers meer.

Ferrari Testarossa
De Testarossa is een sportwagen van Ferrari uit 1984 en is tot en met 1992 in productie geweest. De auto is ontworpen door Pininfarina. Er zijn in totaal 7.177 exemplaren van dit model geproduceerd. De exemplaren uit 1984 en 1985 hadden één achteruitkijkspiegel, aan de linkerkant. In 1986 besloot Ferrari de spiegel op de gebruikelijke plek te zetten en rechts ook een achteruitkijkspiegel te plaatsen. De Testarossa was de laatste V12 (boxer) die Ferrari in de jaren '80 tot heden bouwde. Het vermogen van de Ferrari 390 PK en de topsnelheid is 290 kilometer per uur.


Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Geen opmerkingen: