vrijdag 8 augustus 2008

Jeroen van der Boom begeleidt Bernadette en Marcel naar het ja-woord



Jeroen van der Boom begeleidt Bernadette en Marcel naar het ja-woord


Schiphol/ Naarden, 8 augustus 2008 | Vanmorgen zijn Bernadette en Marcel getrouwd in het bijzijn van Jeroen van der Boom. Het bruidspaar werd op Luchthaven Schiphol in de echt verbonden omdat zij de ‘Droombruiloft’ van Sky Radio 101 FM had gewonnen.




Bernadette en Marcel Imanse, de winnaars van Sky Radio’s Droombruiloft op 08-08-08, zijn vanmorgen getrouwd op Luchthaven Schiphol. In het bijzijn van 101 gasten en zanger Jeroen van der Boom gaven zij het ja-woord aan Theo Weterings, burgemeester van Haarlemmermeer. Direct na het ja-woord zong Jeroen speciaal voor het bruidspaar hun favoriete nummer ‘Niemand Anders’. Waarna hij ook nog het lied ‘Jij Bent Zo’ voor de geĆ«motioneerde Bernadette en Marcel zong. Na de toost met champagne, het aansnijden van de bruidstaart en de felicitaties ging het bruidspaar direct naar de gate waar het vliegtuig al stond te wachten. Zuid-Afrika is de bestemming van het jonge paar. Hier gaan zij een geheel verzorgde huwelijksreis van twee weken maken, tevens aangeboden door Sky Radio, het station met ‘music that makes you feel good’.

Bernadette & Marcel:
"Geweldig, wat een mooie dag! Wie had dat gedacht dat we een compleet verzorgde droombruiloft zouden winnen?. De ringen, taart, jurk en uitnodigingen hebben we allemaal van Sky Radio en partners gekregen. Natuurlijk helemaal fantastisch dat we werden toegezongen door Jeroen van der Boom. ‘Niemand Anders’ is nu echt ons nummer. Sky Radio bedankt!”

De actie
In drie weken tijd hebben maar liefst 1295 aanstaande bruidsparen zich via Skyradio.nl opgegeven om kans te maken op de droombruiloft. De Sky Radio-luisteraars konden op deze bruidsparen stemmen. Vrienden, familie en collega’s deden dit in groten getale. Uit de 101 paren met de meeste stemmen is door de computer willekeurig het winnende bruidspaar gekozen.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.

Geen opmerkingen: