woensdag 30 juli 2008

Vrouwen gevolgd bij daten in Alleen nog een man

Vrouwen gevolgd bij daten in Alleen nog een man

In Alleen nog een man gaan drie aantrekkelijke en zelfstandige vrouwen een zomer lang daten. Deze vrouwen hebben een baan, een of meer kinderen en een druk sociaal leven. Er blijft dus weinig tijd over om een leuke man, laat staan de ideale man, te ontmoeten. NET 5 gaat ze daarbij helpen. Alleen nog een man is vanaf woensdag 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien.

Bernadette, Jantina en Karin zijn drie knappe en spontane moeders die het goed voor elkaar hebben op het gebied van werk en vrienden. Er ontbreekt eigenlijk alleen nog een leuke man in hun leven. NET 5 heeft daarom vrijgezelle mannen met lef opgeroepen zich aan te melden bij de zender, om deze zomer met één van de drie dames te gaan daten.

Tijdens de eerste date ontmoeten de drie vrouwen, afzonderlijk van elkaar, tussen de tien en vijftien mannen gedurende een groepsdate. Na deze date nodigen de moeders ongeveer de helft van de mannen uit voor een tweede date. Vervolgens maken ze na iedere date een keuze, wie ze terug willen zien op een volgende date. Naarmate er minder mannen over zijn, gaan ook de kinderen mee tijdens uitstapjes. De keuze voor een eventuele nieuwe man in het leven van de moeder kan immers niet genomen worden zonder de wetenschap dat deze goed met de kinderen overweg kan en visa versa. In de laatste aflevering maken de vrouwen hun definitieve keuze. Hebben ze de liefde van hun leven gevonden?

Meer informatie over de vrouwen van Alleen nog een man:

Bernadette (34)
Bernadette is receptioniste en spinning instructrice bij een sportschool en woont in Hilversum. Sinds 2004 is ze gescheiden en alleen met haar twee kinderen, Liza van elf en Tygo van acht. Bernadette is overal voor in, sportief, spontaan en goedlachs. Ze heeft veel vriendinnen en gaat graag uit. Een nieuwe man in haar leven moet een aanvulling zijn en geen invulling. Als hij nou ook nog mooie voeten heeft, is het helemaal mooi meegenomen.

Jantina (32)
Jantina werkt als secretaresse in Friesland. Ze is sinds vijf jaar alleenstaand en heeft twee zoontjes, Jordy van negen en Dinant van zeven. Jantina is een nuchtere en zelfstandige vrouw. Ze is niet ijdel, maar haar haar zit wel altijd goed en ze draagt het liefst hoge hakken. Jantina houdt wel van een feestje en is bij haar vrienden een graag geziene gast. Ze heeft een goede relatie met haar ex-man en zoekt dan ook geen nieuwe papa voor haar kinderen maar echt een leuke vent voor zichzelf.

Karin (38)
Karin is projectmanager en woont in Culemborg. Ze heeft co-ouderschap met haar ex met betrekking tot hun dochter Winnie van acht. Karin gaat nu al weer een aantal jaren alleen door het leven en ze wil wel weer iets opbouwen met een leuke man. Karin houdt van lekker koken en eet het liefst met vrienden. Ze is sportief, romantisch en gecharmeerd van mannen die thuis komen met bloemen en wijn. Samen een fles wijn ontkurken en de dag doornemen, is voor Karin dé ideale manier om te relaxen na een dag hard werken.

Het programmaconcept van Alleen nog een man komt oorspronkelijk uit Zweden, waar het hoge kijkcijfers haalde.

Alleen nog een man
Vanaf woensdag 3 september wekelijks om 21.30 uur

Geen opmerkingen: