woensdag 30 juli 2008

Nieuwe afleveringen Top Gear en De Grote Beurt

Nieuwe afleveringen Top Gear en De Grote Beurt

Veronica brengt een nieuw seizoen van ’s werelds beste autoprogramma Top Gear op de buis. Het gouden trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May bespreekt en test op geheel eigen wijze alle ontwikkelingen op autogebied. Ook komt de zender met nieuwe afleveringen van de Nederlandse succesformule De Grote Beurt. In dit programma verrast Suzanne de Jong kandidaten met een speciaal verhaal achter hun auto, met een compleet verbouwde bolide. Beide programma’s zijn vanaf vrijdag 29 augustus om respectievelijk 21.30 en 22.30 uur te zien.

De trouwe Top Gear-fans kunnen eind augustus hun hart weer ophalen bij Veronica. De altijd grappige, maar kritische Britten testen als vanouds de vetste, snelste en vreemdste voertuigen en geven hierbij hun ongezouten mening. Het afgelopen seizoen van Top Gear behaalde bij Veronica een gemiddelde kijkdichtheid van 5,2% met een marktaandeel van 12% in de doelgroep 20 – 49 jaar. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vergezellen de presentatoren voor een dag de verkeerspolitie. De drie heren worden uitgedaagd om ieder met een budget van 1000 pond een auto aan te schaffen en hier een politievoertuig van te maken.

Aansluitend is op vrijdag alweer de negende reeks van het Nederlandse autoprogramma De Grote Beurt te zien. De nieuwe koers van Veronica met een bewuste en betrokken programmering is ook terug te vinden in de nieuwe editie van dit programma. Dit seizoen verrast presentatrice Suzanne de Jong kandidaten met een speciaal verhaal achter hun auto, met een totaal vernieuwd interieur en exterieur van hun heilige koe. Niet alleen heftige en emotionele, maar ook grappige verhalen passeren de revue. Zo vraagt Desmond in de eerste aflevering of de oude Volkswagen Kever van zijn vriendin Rianne kan worden verbouwd, omdat ze genoodzaakt zijn om dit oude brik te gebruiken nadat zijn eigen auto total loss is gereden. Naast een omgetoverde Kever voor Rianne verrassen Suzanne en Rianne Desmond zelf ook met een voor hem compleet nieuwe en gepimpte sportwagen. Het nieuwe seizoen begint dus meteen goed met een dubbele onthulling!

Top Gear vrijdag 29 augustus om 21.30 uur
De Grote Beurt vrijdag 29 augustus om 22.30 uur

1 opmerking:

R zei

hihi, best raar hoor je naam overal op internet te zien omdat je mee doet aan het programma de grote beurt :D

Maar allemaal kijken want het is zeker een geweldige uitzending!!!!