donderdag 3 juli 2008

Bernadette en Marcel uit Nieuw-Vennep winnen Sky Radio’s Droomhuwelijk op 08-08-08


Naarden, 3 juli 2008 | Maandagmiddag heeft Jeroen van der Boom, namens Sky Radio 101 FM, Bernadette en Marcel uit Nieuw-Vennep verrast met het nieuws dat zij het Droomhuwelijk op 08-08-08 van Sky Radio 101 FM hebben gewonnen.


Zanger Jeroen van der Boom overviel afgelopen maandag Bernadette op haar werk in Nieuw-Vennep om haar te vertellen dat zij samen met haar vriend Marcel de winnaar is van Sky Radio’s Droomhuwelijk op 08-08-08. Na de overval van Bernadette, werd zij door Jeroen van der Boom in een meterslange witte limousine meegenomen naar Aalsmeer waar haar vriend Marcel werkt. Nadat Marcel het goede nieuws had gehoord ging hij in de hal van zijn bedrijf op de knieën en vroeg Bernadette in het bijzijn van Jeroen van der Boom ten huwelijk!

Het huwelijk op 08-08-08
Op 08-08-08 wordt het bruidspaar op Luchthaven Schiphol, in het bijzijn van 101 gasten, getrouwd door de burgemeester van Haarlemmermeer en Jeroen van der Boom. Natuurlijk zal zanger Jeroen het bruidspaar ook toezingen! Bij deze bruiloft wordt alles betaald door Sky Radio 101 FM: de trouwjurk, het trouwpak, de 101 uitnodigingen, de foto- en videoreportage en de huwelijksplechtigheid op Schiphol. Direct na de champagne, de bruidstaart en felicitaties gaan Bernadette en Marcel twee weken op een geheel verzorgde huwelijksreis naar Zuid-Afrika, aangeboden door het station met ‘music that makes you feel good’.
Bernadette: “Gistermorgen heb ik nog op de Sky Radio-weblog gekeken en ik dacht: ‘dat winnen wij nooit!’ Het is echt te gek, zeker omdat de huwelijksreis naar Zuid-Afrika onze eerste vakantie samen wordt!“

De actie
In drie weken hebben 1295 koppels zich via Skyradio.nl opgegeven om kans te maken op de droombruiloft. Op deze stellen kon gestemd worden door Sky Radio 101 FM-luisteraars waaronder vrienden, familie en collega's. Hieruit zijn de 101 koppels met de meeste stemmen gekomen. Uit deze koppels is door de computer het winnende bruidspaar gekozen.


Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.

Geen opmerkingen: