woensdag 18 mei 2011

LADY GA GA - EERSTE RANG BIJ THE MONSTERBALL TOUR AT MADISON SQUARE GARDEN


LADY GA GA

Een gecustomizede Rolls Royce, een rits aan achtergronddansers en vijftien verschillende outfits. Hello little monsters! Lady Gaga haalt het allemaal uit de kast voor de afsluiter van haar uitverkochte wereldtournee The Monster Ball in de Madison Square Gardens in New York.

Bij BNN geen meterslange toegangsrijen of dubieuze fouilleersessies, maar eerste rang op de bank voor de tv! Lady Gaga presents The Monster Ball Tour at Madison Square Garden is op zaterdag 21 mei te zien vanaf 22.20 uur bij BNN op 3. Dezelfde avond om 00.15 uur en zondag 22 mei om 17.30 uur op 101.TV.

The Monster Ball Tour wordt door Gaga zelf beschreven als de eerste pop-electro opera waar ze naast grote hits als Poker Face en Just Dance ook nummers van haar nieuwe album laat horen, dat 23 mei uitkomt, Born This Way. De show is gebaseerd op The Wizard of Oz en laat Gaga en haar vrienden verdwalen in New York op weg naar The Monster Ball. Ondanks haar recente bad romance laat de 25-jarige Lady Gaga zich op het Monster Ball van haar beste kant zien, inclusief vuurspuwende edele delen en een strot om van te smullen.


Geen opmerkingen: