donderdag 13 januari 2011

Elize en OH OH CHERSO-FANS EN LARPERS IN DE DEELNEMERSVAKKEN




Feesten, zuipen, neuken en ... De Nationale IQ Test spelen. Logisch. Oh Oh Cherso’s Elize durft het aan om met de bovenkamer bloot te gaan tijdens De Nationale IQ Test 2011. Geen wonder, want bij de reünie van de Haagse vrienden bombardeerde ze zichzelf tot Slimpie.


Foto Jim Hoogendorp

Tijdens de liveshow mag Elize haar bijnaam eer aandoen. En ze krijgt support van een heel vak Oh Oh Cherso-fans die de test in de studio meespelen. Weten deze supporters van de Hagenezen de vooroordelen te ontkrachten of vallen ze keihard door de mand?

De presentatie is in handen van Patrick Lodiers en Valerio Zeno. De Nationale IQ Test is woensdag 19 januari van 20.30 tot 22.50 uur te zien bij BNN op Nederland 1.


Elize ‘Slimpie’: ‘Nu ik - naast Barbie en Sterretje - eindelijk ook een bijnaam heb, moet ik de eer wel hoog houden. Ik ben al hard aan het oefenen.‘ Naast de Oh Oh Cherso’ers doet er ook een vak LARPERS mee. Weten deze Live Action Role Players uit hun fantasiewereld te stappen of kunnen ze alleen vragen over geschiedenis beantwoorden? Verder spelen yogafreaks, talentenjagers en social media nerds mee. De BN’ers die de test dit jaar aandurven zijn: volkszanger Dries Roelvink, presentatrice Manuëla Kemp, beauty coach Thijs Willekes, trendwatcher Adjiedj Bakas, EO-presentator Marc Dik, Arijan – Adje- van Bavel, Lange Frans’ moppie Daniëlle van Aalderen en presentator Marc de Hond.



Bijzonder is dat de kijker dit jaar voor het eerst live meespeelt via de iPad, smartphone of computer. Het apparaat dient daarbij als stemkastje, zodat iedereen zichzelf realtime test. Zodra de timer in de studio loopt, kiezen ook de kijkers thuis hun antwoord. De scores kunnen meteen gedeeld worden met alle Facebook, Hyves en Twittervrienden. Vals spelen is er dus niet meer bij. Behalve door van tevoren heel hard te oefenen op de site iqtest.bnn.nl of naast een heel slim iemand te gaan zitten natuurlijk.



De Nationale IQ Test wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Eyeworks.

Geen opmerkingen: