dinsdag 23 maart 2010

Win een ‘Meet & Sleep’ met Gerard Joling op 100% NL



Luisteraars van 100% NL maken deze week kans op een ‘Meet & Sleep’ met Gerard Joling. In hotel ‘Huis ter Duin’ verblijven de winnende luisteraars waar ze Gerard Joling ontmoeten, heerlijk mogen overnachten en de volgende ochtend tijdens het ontbijt in pyjama een optreden van Gerard Joling voorgeschoteld krijgen.


Ter ere van ‘Ik Leef Mijn Droom’, de nieuwe single van Gerard Joling organiseert 100% NL samen met Entertainment-NL deze ‘Meet & Sleep’. Gerard Joling: “Om kans te maken op deze ‘Meet & Sleep’ vraagt 100% NL haar luisteraars een foto van zichzelf te maken in pyjama en deze te uploaden op www.100p.nl. Uiteraard trek ook ik mijn mooiste pyjama aan tijdens het ‘Meet & Sleep’ concert van 100% NL.”

Het is sowieso een bijzonder jaar voor Gerard Joling. Hij viert zijn 25-jarig jubileum en op 29 april wordt hij ook nog eens 50 jaar.

100% NL

Met ruim 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Thomas Berge, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Jan Smit maar ook klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. 100% NL is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op http://www.100p.nl/.



Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het 9e nummer ligt vanaf dinsdag 30 maart in de winkel met onder meer een uitgebreid dubbelinterview met Jan Smit en Caroline Tensen.

Geen opmerkingen: