vrijdag 12 maart 2010

Op Zoek naar Zorro


De AVRO zoekt op dit moment nog volop kandidaten voor Op Zoek naar Zorro. De rol wordt bijzonder serieus genomen zo blijkt uit de vele inschrijvingen. Inschrijven kan echter nog maar heel even want de teller stopt al op 17 maart. De audities gaan 3 april van start. Daar kan talentvol musicaltalent aan professionals laten zien wat Zorro in huis moet hebben.



AVRO Eindredacteur Amusement Marcel Kuijer: ‘Opvallend dit jaar zijn de vele aanmeldingen zónder podiumervaring. In de laatste drie series zijn verschillende nieuwe onervaren jonge talenten naar boven komen drijven die door ons programma zeer kostbare ervaring hebben opgedaan door les te krijgen van grootheden uit het musical- en theatervak. Op zoek Naar bewijst een goede springplank te zijn voor nieuw musicaltalent. De AVRO is daar erg trots op omdat zij graag een auditiepodium biedt aan iedereen’.





Met Zorro zoekt de AVRO het meest mysterieuze musicaltalent wat er is. Mannelijke talenten moeten tussen de 20 en 35 jaar zijn, een sexy uitstraling hebben met Spaans temperament. Zorro heeft wilskracht, humor, is atletisch en beschikt over een krachtige stem en goed acteertalent.





Meer informatie over ‘Op zoek naar Zorro’ en aanmelden van kandidaten via

Geen opmerkingen: