woensdag 24 maart 2010

Gordon omarmt De Liefde met het oplaten van honderd hartvormige ballonnen

Winnaars maken kans op toegangskaarten voor een optreden van De Toppers en kaarten voor de launchparty van Gordons nieuwe boek  De Liefde, Gids voor het Gebroken Hart



Woensdag 31 maart – 13.00 uur
De Dam, Amsterdam

Woensdagmiddag 31 maart 13.00 uur zal Gordon met het oplaten van honderd hartvormige ballonnen de Dam in Amsterdam in een liefdevolle gloed zetten. Met deze vrolijke gebeurtenis brengt hij een eerbetoon aan De Liefde en zijn publiek. De vinders van twintig van deze ballonnen maken kans op prachtige prijzen: tien keer twee kaarten voor een optreden van De Toppers en tien keer twee kaarten voor de launchparty van Gordons nieuwe boek De Liefde, Gids voor het Gebroken Hart.

Met de uitbreng van het boek De Liefde, Gids voor het Gebroken Hart, toont Gordon een kant die veel mensen nog niet van hem kennen. Gekweld door vele mislukte relaties vertelt hij in een vaak ontroerend betoog over de liefde en geeft tips en adviezen aan mensen die in liefdesnood zitten. De teksten worden afgewisseld met oprechte songteksten en hartverwarmende persoonlijke gedichten.
Gordon schreef dit boek om anderen te helpen en te ondersteunen en geeft daarmee aan behalve een klein hartje, ook een heel groot hart te hebben. Want het is bedoeld voor iedereen die de mooiste en ontgoochelde aspecten van bestaande en verbroken relaties beleeft.

Vanaf 9 april is De Liefde, Gids voor het Gebroken Hart, overal verkrijgbaar.

Een uitgave van Reality Bites Publishing bv in Breda.
ISBN: 978-90-8510-900-6
www.realitybites.nu

Geen opmerkingen: