vrijdag 29 januari 2010

LUDIEKE HOOFDPRIJS: WORD VOOR ÉÉN DAG GOOISCHE VROUW


LUDIEKE HOOFDPRIJS: WORD VOOR ÉÉN DAG GOOISCHE VROUWRTL LOUNGE ZENDER VAN DE MAAND BIJ ZIGGO EN CAIWAY

RTL Lounge is de gehele maand februari zender van de maand bij Ziggo en Caiway. Dat betekent dat alle digitale televisieabonnees van deze kabelaars de vrouwenzender een maand lang gratis kunnen bekijken. Veel nieuwe kijkers kunnen vanaf maandag 1 februari kennismaken met RTL Lounge, dat op 2 oktober jongstleden werd gelanceerd.*

In verband met deze speciale maand zet RTL Lounge in samenwerking met Ziggo een ludieke actie op touw. Kijkers die via www.ziggo.nl/zendervandemaand meedoen aan de wekelijkse prijsvraag en alle vragen juist hebben beantwoord, maken kans op het winnen van een dag als echte Gooische Vrouw. De winnares krijgt een geheel verzorgde dag in Het Gooi voor 2 personen, inclusief een meet & greet met de Echte Gooische Meisjes en voor 800 euro shoppen met personal stylist Daisy Dee, bekend van het programma ‘Fashion Trix’ dat te zien is bij RTL Lounge.

RTL Lounge biedt Nederlandse en internationale programma’s op het gebied van koken, beauty & fashion, wonen, reizen en love & life. Naast populaire RTL-programma’s als ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘Voetbalvrouwen’, ‘RTL Travel’, ‘Nigela Bites’, ‘Project Catwalk’ en ‘Bouwval Gezocht’, biedt de zender ook exclusieve programmering met de RTL-première van de Nederlandse telenovelle ‘Lotte’ en dramaseries als ‘Fashion House’ en ‘Desire’ en het reisprogramma ‘Rough Guides’. Programma’s die de vrouw van nu informeren en inspireren.

* Digitale Ziggo-abonnees kunnen RTL Lounge in februari via het etalagekanaal showkanaal 13 gratis bekijken. Normaal gesproken kunnen alleen kijkers met een Film & Entertainment Pakket en het Digitaal Totaal Pakket de zender ontvangen. Bij Caiway is de themazender de gehele maand via Showroom op voorkeuze 18 te zien, terwijl dat normaal gesproken alleen kan met een Delight pakket of de bundel Complete. De zender is bij UPC net als altijd te ontvangen door digitale abonnees met een Royaal Pakket.

Geen opmerkingen: