vrijdag 29 januari 2010

Bier en bitterballen nieuwe single Angela Groothuizen


“Bier en bitterballen” is de titel van de nieuwe single van Angela Groothuizen. Het nummer afkomstig van het laatste album van de zangeres “Melk en Honing” is een ode aan de in 2006 overleden cabaretier en regisseur Bert Klunder. “Het lied gaat over het afscheid van een vriend, omdat het zo herkenbaar is voor veel mensen hebben we besloten om het op single te zetten.” Aldus Angela Groothuizen.

Als tweede track is gekozen voor “Halleluja.” Deze song is eveneens afkomstig van het album van Angela en is een Nederlandstalige uitvoering van het wereldberoemde nummer “Hallelujah” van Leonard Cohen. Het lied werd in Nederland vooral bekend na de winst van Lisa Lois in X-Factor.

De single van Angela is uitgebracht door JPR Music in samenwerking met Berk Music.

Label

Angela Groothuizen heeft niet alleen een nieuwe single maar beleefde onlangs de première van haar nieuwe theatertour. “Label” is de opvolger van de theatershow “Klein” waarmee de zangeres in 2008 in de theaters stond.

Onder het motto “Als twintiger te oud voor een tiener-idool” later “te rock’n roll voor theater” en “te puur voor televisie”.De labels die Angela door de jaren heen kreeg opgeplakt. De Dolly Dot zingt zich overal doorheen met haar prachtige liedjes. Ze wil het publiek omarmen, ontroeren en laten lachen.

X Factor

Ook dit jaar zal Angela Groothuizen weer plaatsnemen in de jury van de tv-talentenjacht “X Factor.” Naast Angela zullen: Gordon, Stacey Rookhuizen en Eric van Tijn de talenten gaan jureren in het derde seizoen van het RTL programma. Vanaf 5 februari is de zoektocht naar het talent van 2010 te zien op de zender.

Geen opmerkingen: