dinsdag 18 augustus 2009

Juryvoorzitter Robine van der Meer op zoek naar talent

Juryvoorzitter Robine van der Meer op zoek naar talent
Nieuw seizoen van Model in 1 dag bij NET 5

NET 5 brengt vanaf zondag 13 september een tweede seizoen van het succesvolle programma Model in 1 dag. Fotografen/modellenscouts Otto van den Toorn en Lutske Veenstra gaan de strijd met elkaar aan om binnen één dag een meisje van de straat te plukken en deze om te toveren tot model. Na een uitgebreide fotoshoot bepaalt de jury, onder leiding van Robine van der Meer, welk meisje doorgaat naar de finale en kans maakt op een modellencontract. Model in 1 dag is wekelijks om 19.30 uur te zien.

Otto en Lutske struinen de Nederlandse straten af om ieder elke week een gewoon meisje met behulp van een visagist en stylist om te toveren tot een volwaardig model. Tijdens de metamorfose worden er door de stylist en visagist tips gegeven over de laatste mode- en make-uptrends. Vervolgens moeten de meisjes voor de camera laten zien of ze ook echt modellencapaciteiten in huis hebben.

Onder leiding van voormalig model en actrice Robine van der Meer, bepaalt de jury aan de hand van de foto’s welk meisje de aflevering wint en dus door mag naar de finale. Degene die de finale wint, staat wellicht aan het begin van een veelbelovende modellencarrière, want zij krijgt een contract bij Models with Moves en wordt het nieuwe gezicht van modeketen Shoeby Fashion.

Model in 1 dag behaalde het eerste seizoen een uitstekend marktaandeel van 14% in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20-34 jaar. Ook in het buitenland slaat het programma aan; Model in 1 dag is in locatie varianten te zien in België, Finland en Denemarken.

Model in 1 dag wordt mede mogelijk gemaakt door Shoeby Fashion, Maybelline New York, De Zwaluwhoeve en Models with Moves. Het programma wordt geproduceerd door SkyHigh TV.

Model in 1 Dag
Vanaf zondag 13 september wekelijks om 19.30 uur bij NET 5

Geen opmerkingen: