dinsdag 9 juni 2009

Volendam Votown Allstars in het FC Volendam Stadion


Volendam Votown Allstars in het FC Volendam Stadion
Locatie: Volendam
Datum: 21 jun 2009 Aanvang: 17:00


Overige informatie:
Kras Stadion
Volendam

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.ntk.nl/ of tel: 0900-9203

Votown Allstars in Concert

Votown Allstars in Concert
VOTOWN ALLSTARS HOOFDSPONSOR F.C.VOLENDAM

Op 20 mei werd in het Kras stadion van F.C.Volendam bekend gemaakt dat Votown Allstars in het komende seizoen zal gaan optreden als hoofdsponsor voor F.C. Volendam. Achter de naam Votown Allstars gaan niemand minder dan de bekende artiesten Jan Smit, Nick en Simon en 3JS schuil. Dit betekent dat deze artiesten de handen ineenslaan om hun plaatselijke F.C. te ondersteunen, een uniek gegeven in ons land. F.C.Volendam, dat komend seizoen uitkomt in de Jupiler League, zal dus op de welbekende oranje shirts de naam Votown Allstars dragen.

Om de nieuwe en unieke verbintenis tussen F.C. Volendam en Votown Allstars feestelijk te vieren zal er op zondag 21 juni een speciaal concert in het Kras stadion gaan plaatsvinden. Hier zullen zowel Jan Smit als Nick en Simon en 3JS met band gaan optreden.

Het stadion gaat op 21 juni (vaderdag) open om 15.30 uur.

Je hebt bij deze concerten keuze uit staan- of zitplaatsen, bij online reserveren is dit als volgt aangegeven:
B: Staanplaatsen
C: Zitplaatsen (op de tribune en geplaceerd)

Kaarten reserveren kan telefonisch via 0900-9203 (€0,45pm) of online.

Online kopen
U kunt ook uw kaarten online kopen. Het systeem reserveert dan voor u de best beschikbare plaatsen. Indien u precies wilt weten waar u zit, dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met ons callcenter via 0900-9203 (€ 0,45pm). Online kaarten kopen kan alleen worden gedaan met een creditcard (3% creditcard fee). Per bestelling wordt er €2,00 transactiekosten in rekening gebracht naast de reguliere bespreekkosten per ticket.

Voor overige betalingsmogelijkheden raden wij u aan contact op te nemen met ons callcenter.

Problemen bij online bestellen?
Het kan voorkomen dat het online bestellen niet lukt in verband met grote drukte op de website. Wij verzoeken het dan op een later tijdstip nogmaals te proberen of contact op te nemen met ons callcenter op 0900-9203 (€0,45pm).

Rang B of C
Indien u kaarten voor rang B (staan) bestelt, kan het door een fout in het systeem voorkomen, dat in de bevestiging rang C wordt vermeld. Uw bestelling is echter wel juist verwerkt en u ontvangt dus gewoon kaarten voor de gekozen rang. Excuses voor het ongemak.


Geen opmerkingen: