donderdag 7 mei 2009

BARRIE EN TIMOR WORDEN COLUMNIST


Barrie Stevens en Frank Waals tijdens de persbijeenkomst



Musicalicoon Barrie Stevens en topdanser Timor Steffens (bekend door zijn tweede plek in het RTL-programma So you think you can Dance?) hebben zich verbonden aan Waals Media als nieuwe columnisten. Tot en met het najaar zullen beide heren twee-wekelijks hun persoonlijk en professionele leven blootgeven op Waalsmedia.nl. Dit hebben de redactie en Barrie Stevens vandaag bekend gemaakt tijdens een persconferentie in Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk.


Barrie met een fotograaf van het ANP

Barrie Stevens / eerste column te lezen via: http://waalsmedia.nl/wp/?page_id=1035


Barrie Stevens praat in zijn eerste column over hetgeen waar hij tijdens de bijeenkomst vandaag voor het eerst uitgebreid over sprak: het nadere vertrek als directeur van de musicalopleiding bij Fontys Hogeschool in Tilburg. Vanwege zijn leeftijd moet Barrie noodgedwongen stoppen en dit gaat hem niet in de koude kleren zitten. In zijn eerste column bespreekt hij zijn toekomstplannen voor de rest van dit jaar en vertelt hij hoe het is om 65 te worden. Een zichtbaar geemotioneerde Barrie las tijdens de persbijeenkomst zijn eerste column voor. "Soms is het moeilijk om de teksten opnieuw te lezen omdat dat allerlei gevoelens opnieuw oproept. Leuke maar ook minder leuke." Verder gaat Barrie in op zijn nieuwe projecten zoals zijn eigen musicalcursus en de High Tea with Barrie vanaf oktober. Hierin doen talenten hun best en kunnen artiesten van het kaliber chantal Janzen of Freek Bartels zich van een andere kant laten zien.



Timor Steffens / Eerste column te lezen via: http://waalsmedia.nl/wp/?page_id=1397


Timor Steffens gaat met zijn column een uitdaging aan want lange teksten schrijven is voor hem niet een alledaagse hobby. In het eerste deel lezen we over zijn nieuwe leven in Los Angeles en de beroemde mensen die hij tegenkomt nu hij danst bij The Millennium Dance Complex. De place to be want hier halen sterren als Janet Jackson, Madonna, Justin Timberlake, Michael Jackson, P. Diddy en Mariah Carey hun dansers vandaan. Ook haalt hij de onderonsjes met Cris Judd, de ex-man en choreograaf van Jennifer Lopez, en acteur Robert Hoffman (Step Up 2) naar voren en geeft hij aan Nederland soms best wel te missen.



Musicalacteurs 'over the top' te zien / Filmpje te zien via: http://waalsmedia.nl/wp/?p=1552


De columns van Barrie en Timor bestaan uit tien delen en zijn t/m september elke twee weken te lezen via de website! Vanaf vandaag is ook de promospot te zien van het boek 'Musical Mania'. De feestelijke presentatie hiervan is op 12 oktober in theater Carre. Hierin zien we verschillende musicalmensen 'over the top' en overdreven een kleine rol neerzetten.

We zien Nurlaila Karim als arrogante diva, Johnny Kraaijkamp als de geheime hetero, Marianne van Wijnkoop als de vrouw met kennis, Barrie Stevens als de piccolo van een hotel en Jody Bernal als de TE enthousiaste musicalacteur.


Geen opmerkingen: