dinsdag 24 maart 2009

NICKO’S…DE NIEUWE RAGE!

Nickelodeon introduceert samen met supermarkten Poiesz, Deen, Agrimarkt, Sanders, Boni, Jan Linders, MCD, Supercoop, Coop en de Boerenschuur de Nicko-actie. Vanaf zaterdag 28 maart kunnen kinderen 8 weken lang Nicko’s sparen. Dit zijn platte ronde schijfjes met afbeeldingen van de populairste Nickelodeon series, waaronder Avatar, Spongebob SquarePants en Dora.



Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant één Nicko en bij speciale actieproducten worden er gratis Nicko’s uitgedeeld. Zaterdag 28 maart gaat de actie van start en krijg je bij 25 euro aan boodschappen een soort tol cadeau, genaamd de spinner. Met deze tol kunnen kinderen leuke Nicko spelletjes spelen en de spinner ‘eigen’ maken door een Nicko erin te plaatsen. Daarnaast is op 30 en 31 maart bij 25 euro aan boodschappen ook gratis een verzamelmap te verkrijgen, waarin alle 60 Nicko’s in bewaard kunnen worden. Voor slechts € 0,99 is ook een stoere koker te koop waarin 30 Nicko’s passen. Deze kan gemakkelijk aan de broek vastgemaakt worden om zo bijvoorbeeld naar school mee te nemen.



Online en SuperNick

Tevens is er een unieke online Nicko game ontwikkeld die op www.nickelodeon.nl te vinden is tijdens de Nicko-actie. Gooi met je spinner zoveel mogelijk Nicko’s omver en behaal een zo hoog mogelijke score! In totaal komen er 4 levels om in te spelen online, verspreid over de Nicko-actie.



De kinderen met de hoogste score gaan door naar de spannende finale in SuperNick. Hier spelen de jongens tegen de meisjes met extra grote Nicko’s en een enorme spinner. Vanaf bepaalde punten in de studio moeten ze proberen om zoveel mogelijk Nicko’s in de snel draaiende tol te gooien. De winnaar krijgt voor zijn of haar tribune lekker plakkerige Nickelodeon Slime cadeau!





Nicko’s: vanaf zaterdag 28 maart verkrijgbaar bij Poiesz, Deen, Agrimarkt, Sanders, Boni, Jan Linders, MCD, Supercoop, Coop en de Boerenschuur.


Geen opmerkingen: