dinsdag 24 maart 2009

Guzmania: Javier Guzmans late uurtje

Guzmania: Javier Guzmans late uurtje

Veronica komt met de nieuwe personalityshow Guzmania: Javier Guzmans late uurtje. In zijn Comedy Theater in de Nes ontvangt cabaretier Javier Guzman bekende gasten met wie hij de actualiteit doorneemt. Maar er gebeurt veel meer dan dat; Javier stoeit met nieuws, muzikanten, comedians en zelfs met de mensen buiten op straat. Op geheel eigen wijze luidt Javier de nieuwe week in en weet hij zelfs van de maandag een aangename dag te maken. Guzmania: Javier Guzmans late uurtje is vanaf maandag 6 april 22.20 uur te zien bij Veronica.

Het begin van de week is voor iedereen altijd weer even wennen. Javier Guzman levert sinds januari zijn wekelijkse bijdrage aan de vaste comedyavond van Veronica en maakt de maandag zo een stuk dragelijker.
Na de uitzending van zijn succesvolle en prijswinnende cabaretshow Delirium en een reeks stand-upregistraties van de Comedy Explosion is het voor Javier tijd voor een nieuw programma. Javier koesterde al geruime tijd de wens om een personalityshow te maken en in samenwerking met Veronica resulteerde dit in Guzmania: Javier Guzmans late uurtje.

In zijn show neemt Javier op geheel eigen wijze de week door. Hij ontvangt wekelijks twee bekende gasten waarmee hij het nieuws van de week op humoristische wijze doorneemt. Maar ook mensen uit het publiek kunnen ineens ongewild in het middelpunt van de belangstelling staan. Verdere vaste onderdelen zijn onder andere het Belspel, waarbij Javier een gesprek probeert aan te knopen met volstrekte vreemden en Open Mike, een open podium voor beginnende comedians. In de show komen daarnaast persiflages van bekende Nederlanders voorbij en krijgen zelfs de dorpsgekken uit de buurt en de orkestleider een platform.


Foto www.persfotobureau.nl
Guzmania: Javier Guzmans late uurtje
Vanaf maandag 6 april om 22.20 uur bij Veronica.

Geen opmerkingen: