vrijdag 27 maart 2009

Gasten en onderwerpen RTL-programma's

DIERZ, ZATERDAG 28 MAART, 17.00 UUR, RTL 4
- Presentator Marco Starink gaat, in het kader van het thema 'Spelen Met Je Hond', langs bij de familie Engelkes om hun Witte Herder-pup Boris van dertien weken te trainen.
- Dierenfotograaf Erik Lam geeft tips voor het fotograferen van je huisdier.
- Hond Barney wordt genomineerd voor de verkiezing Huisdier van het Jaar. Hij redde zijn baasje uit het ijs.
- Quinty Trustfull blijkt thuis over een ware dierentuin te beschikken.

YACHT VISION, ZATERDAG 28 MAART, 17.30 UUR, RTL 4
- Vivian vaart van Grou naar Eernewoude en weer terug over het prachtige Friese waternatuurgebied De Alde Feanen. Dat doet ze met de GrootSchip 48, een 15 meter lang motorjacht dat is ontworpen door Tjeerd Groot (exterieur) en zijn vrouw Annemarie Postma (interieur). Ze hebben daarbij veel nostalgische jaren '50 en '60 elementen verwerkt, terwijl het schip technisch aan de moderne eisen voldoet. Beiden varen mee met Vivian om over hun passie voor schepen en scheepsontwerpen te praten, over hoe het is om getrouwd te zijn en samen te werken en natuurlijk over de omgeving die ze goed kennen van hun vaartochten.
- Epco vaart met de opvolger van de sloep, een Antaris Connery. Verder neemt hij de kijkers mee naar een nieuw wonen aan het water-project in het Friese dorpje Nij Beets. En er is aandacht voor vier nieuwe modellen boten op de markt. Terwijl het voorjaar langzaam doorbreekt, vertelt financieel adviseur Jerry Langelaar hoe we ons kunnen beschermen tegen de huidige economische winter.

IK HOU VAN HOLLAND, ZATERDAG 28 MAART, 20.40 UUR, RTL 4
Linda, Beau en Jeroen ontvangen deze week zangeres/presentatrice Monique Smit, 3FM-dj Gerard Ekdom, voetbaltrainer Ronald Koeman, fotomodel Kim Feenstra, 'GTST'-acteur Christophe Haddad en Bartina Koeman.

BUSINESS CLASS, ZONDAG 29 MAART, 11.00 UUR, RTL 7
- Bas van der Veldt, AFAS ERP Software
- Han Vermeulen, IVM Vermogensbeheer
- Günter Klaß, Prescan
- Rita Verdonk, Trots op Nederland
- Manfred Kühl, Holland Immo Group

HOUSE VISION, ZONDAG 29 MAART, 16.55 UUR, RTL 4
- Tim bezoekt de provincie Limburg, waar hij een paar vakantieresorts bekijkt waar allerlei typen vakantiewoningen te huur zijn. In de omgeving verkent hij de Limburgse hoofdstad Maastricht, waar het bourgondische leven centraal staat. En het idyllische dorp Arcen aan de Maas, met z'n prachtige natuur en sfeervolle oude gebouwen.
- Natasha bezoekt een vakantiepark in Berkhout vlakbij Hoorn in Noord-Holland. Het IJsselmeer ligt op 5 minuten afstand, dus voor liefhebbers van watersport is er meer dan genoeg te beleven. Ook duikt Natasha in de rijke geschiedenis van Hoorn.
- Koert-Jan tenslotte reist af naar Bad Bentheim, vlak over de grens in Duitsland, een eeuwenoud kuuroord dat wordt gedomineerd door een indrukwekkend kasteel. In Bad Bentheim wordt Landgut und Wellness Resort Bad Bentheim gerealiseerd, een hedendaagse vorm van gezond kuren en genieten, met luxe recreatievilla's.

LIFE & COOKING, ZONDAG 29 MAART, 17.25 UUR, RTL 4
- Paragnost Peter van der Hurk maakt voor de derde keer zijn opwachting in 'Life & Cooking'. Dit keer komt hij praten over zijn theatertour en 'Het Zesde Zintuig - Plaats Delict' dat nu te zien is. Bovendien verrast hij het publiek.
- Bridget Maasland licht het nieuwe seizoen van 'Beauty & The Nerd' en de quiz 'Lekker Slim' toe.
- De afvaller van 'X FACTOR' komt uithuilen op de schouders van Carlo & Irene.
- Sakis Rouvas is een giga-populaire zanger in Griekenland en wordt afgevaardigd voor het Songfestival in Moskou. Hij zingt bij 'Life & Cooking' de Griekse inzending 'This Is Our Night'.
- De beste bolusbakker van 2009 onthult zijn geheim.
- Er wordt vanaf zondag afgeteld naar de laatste 'Life & Cooking': van 10 naar 0. Dit gebeurt met compilaties, giermomenten en hoogtepunten van het allereerste seizoen.
- Ook weer een making off van 'De TV Kantine'.


Geen opmerkingen: