zaterdag 28 februari 2009

TMF Radio start met eerste gepresenteerde programma

TMF Radio start met eerste gepresenteerde programma



Naarden, 27 februari 2009 Op maandag 2 maart start op TMF Radio het eerste gepresenteerde programma. DJ Jules van Hest gaat dagelijks van maandag t/m vrijdag van 15.00 – 18.00 uur een live programma presenteren voor de zender.

Met het eerste gepresenteerde programma speelt TMF radio in op de interactieve gebruikswensen van hun jonge luisteraars. Zij kunnen via de website invloed uitoefenen op de inhoud van het programma. Zo is er elke dag om vijf uur de ‘Top 5 @ 5’, met de meest aangevraagde hits via de website TMFradio.nl. Naast de ‘Top 5 @ 5’ zal Jules van Hest ook het laatste popnieuws gaan brengen, interviews doen met BN’ers en luisteraars van TMF Radio bellen. Het tijdstip van de show (15:00 – 18:00) sluit perfect aan op het ideale luistermoment voor de jongeren die na lessen of colleges voor het avondeten TMF Radio tijdens het huiswerk kunnen beluisteren.

Jules van Hest
In 1997 begon Jules van Hest met het maken van radio bij de lokale radiozender Omroep P & M waarna hij werkte Radio Decibel en Maasland FM. In 2001 kreeg Jules van Radio 538 de kans om als dj, coaching en training te krijgen op de 538 DJ School, van leermeesters als Wim van Putten. Dat verliep zo goed dat Jules na een paar maanden een eigen nachtprogramma kreeg op Radio 538: 'De 53n8'. Na twee jaar in de nacht bij Radio 538 begon Jules aan een nieuw avontuur bij radiostation Dolfijn FM op CuraƧao. Terug in Nederland belandde hij bij HOT Radio waarna hij in de zomer van 2007 een demo-mp3 naar Radio Veronica stuurde en daar werd aangenomen. Nu maakt Jules van Hest de overstap naar TMF Radio en krijgt daar zijn dagelijkse show.

Uunco Cerfontaine, Program Director TMF Radio: “Met het TMF Radio Music Panel, waarmee luisteraars kunnen meebeslissen over de muziek op TMF Radio, is gebleken dat de TMF Radio luisteraar een hoge mate van betrokkenheid heeft bij het station. Om de interactiviteit met de luisteraar te vergroten was een gepresenteerd live show een logische volgende stap. Ik ben blij dat de getalenteerde Jules van Hest het station een gezicht gaat geven en ben ervan overtuigd dat hij het station nog populairder kan maken onder de jongeren.”

Jules van Hest: “TMF Hitradio krijgt een mond om mee te praten: die van mij! Dat is natuurlijk erg cool en ik heb er zo waanzinnig veel zin in, dat ik er spontaan van ga kwispelen. Ik ga er voor zorgen dat het verslavend voor luisteraars wordt om naar te luisteren!"

TMF Radio
TMF Radio is het jongste radiostation van Nederland. Dit non-stop hitsradiostation is in heel Nederland op de kabel, mobiel en via internet te ontvangen en bereikt wekelijks 400.000 luisteraars.


Geen opmerkingen: