zaterdag 28 februari 2009

ONM ACTEUR DIRK TAAT TE GAST BIJ EGOTRIP

Deze week is ONM-acteur Dirk Taat te gast bij Egotrip op 101.TV. Presentatrice Marleen Dijkhoff praat met de acteur openhartig over zijn werk en privé-leven. Zo heeft Dirk de internationale zangeres Colbie Caillat, bekend van de hits Lucky en Bubbly, twee keer afgewezen toen ze vroeg of hij wilde komen 'jammen' op haar hotelkamer. Geen Colbie dus, maar met wie zou Dirk het wel willen doen als hij moet kiezen uit de ONM-cast? De acteur bekent Marleen met wie hij binnenkort in ONM een naaktscène heeft. Egotrip met Dirk Taat is woensdag 24 februari om 16.00 uur te zien op 101.TV.

Dirk Taat speelt sinds eind 2008 de rol van Alex Luzack in ONM. De soapserie is de eerste ervaring van Dirk als acteur. Voor hij bij ONM aan de slag ging deed hij veel modellenwerk voor onder andere Tommy Hilfiger en het Veronica Magazine. ONM wordt iedere werkdag uitgezonden bij BNN op 3.

101.TV, het 24-uurs jongerenkanaal, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV . Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma’s van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, Gumshots en Egotrip.

Geen opmerkingen: