maandag 23 februari 2009

KNIGHT RIDER 2009, TUNNELGRAVERS, THE 4400, ANDROMEDA

KNIGHT RIDER 2009, TUNNELGRAVERS, THE 4400, ANDROMEDA

VIER NIEUWE MANNENSERIES MAKEN DE NIEUWE ZONDAGAVOND VAN RTL 7





Mannenzender RTL 7 trakteert zijn vrienden vanaf zondag 1 maart op een welverdiende afsluiting van het weekend. Op de zondagavond vormen voortaan vier nieuwe, mannelijke series de warming-up voor de aankomende werkweek: 'Knight Rider 2009', 'Echte Mannen: De Tunnelgravers Van New York', 'The 4400' en 'Andromeda'.



Om 20.30 uur ontkurkt RTL 7 de avond met de première van 'Knight Rider 2009', de in Amerika zeer succesvolle remake van de serie die David Hasselhoff eeuwige roem bezorgde. In 'Knight Rider 2009' wordt Mike Traceur, voormalig commando en autocoureur, de opvolger van 'The Hoff' en bestuurder van K.I.T.T. (Knight Industries Three Thousand). Mike zit in de problemen. Hij heeft schulden en nietsontziende misdadigers willen hem uit de weg ruimen. Er rest Mike dan ook geen andere keuze dan het gaspedaal tot op de bodem in te trappen en de strijd met de criminaliteit aan te gaan.



Na 'Knight Rider 2009' verlaat RTL 7 de openbare weg en duikt onder in de tunnelstelsels diep onder de straten van New York. In de realityserie 'Echte Mannen: De Tunnelgravers Van New York' werken echte mannen aan het nieuwe watertransportsysteem van The Big Apple, een gigantisch project dat in totaal zo'n vijftig jaar in beslag neemt. Het werk is zo gevaarlijk dat deze sandhogs gemiddeld één persoon verliezen voor elke mijl die voltooid is. Het risico is groot, maar de beloning ook, als je eenmaal weer je hoofd heelhuids boven de grond kan steken.



Deze rauwe realiteit maakt rond 22.00 uur plaats voor de intrigerende suspense van 'The 4400'. In deze voor drie prime time emmy awards genomineerde serie duiken 4.400 spoorloos verdwenen mensen plotseling weer op. Ze kunnen zich niets van hun verdwijning herinneren maar zijn allen op mysterieuze wijze beïnvloed. Of ze nu een paar maanden of tientallen jaren zijn weggeweest, ze zijn allemaal geen dag ouder geworden.



RTL 7 sluit de zondagavond af met het succesvolle 'Andromeda'. In deze spannende science fiction-serie maakt Captain Dylan Hunt met zijn spaceship Andromeda vele vluchturen in een poging de vrede en orde in het universum te herstellen. Geen kinnesinne, vooral niet als je bedenkt dat Hunt driehonderd jaar lang ingevroren is geweest en er geen weet van heeft dat een allesvernietigende oorlog een einde heeft gemaakt aan de beschaving zoals Hunt hem kende.



'Knight Rider 2009', 'Echte Mannen: De Tunnelgravers Van New York', 'The 4400' en 'Andromeda'; vanaf zondag 1 maart is ook zondagavond mannenavond bij RTL 7.

Geen opmerkingen: