zaterdag 10 januari 2009

Verborgen Gebreken-personages door Steps gekleed





Verborgen Gebreken-personages door Steps gekleed

De vrouwelijke personages van de nieuwe NET 5-dramaserie Verborgen Gebreken dragen speciaal door modeketen Steps ontworpen kleding. Deze kleding komt in de winkels van Steps onder de naam TV-à-Porter ook beschikbaar voor kijkers/consumenten. NET 5 en Steps zijn onder deze noemer een structurele samenwerking aangegaan, in navolging van het succes rondom Julia’s Tango. Verborgen Gebreken wordt vanaf maandag 2 maart wekelijks om 21.30 uur uitgezonden bij NET 5.

NET 5 en modeketen Steps zijn een structurele samenwerking aangegaan onder de naam TV-à-Porter. Onder deze titel zal Steps verschillende exclusieve collecties op de markt brengen van kleding die speciaal ontworpen is voor tv-personages of tv-persoonlijkheden van NET 5.

De eerste TV-à-Porter Collection by Steps is te zien in de nieuwe dramaserie Verborgen Gebreken. Deze serie draait om vijf jonge makelaars in Amsterdam-Zuid, die er ieder een heel eigen handelswijze op na houden. Noor (Ricky Koole), haar jongere zus Puck (Jennifer Hoffman) en Mouna (Maryam Hassouni) zijn zeer ambitieus en net als hun mannelijke collega’s Joep (Frederik Brom) en Bram (Egbert Jan Weeber) altijd op zoek naar kansen; niet alleen in hun werk maar ook in de liefde.

Voor de drie hoofdrolspeelsters zijn, gebaseerd op de karakters die zij spelen, verschillende sets op maat ontwikkeld. Deze kleding bestaat uit onder andere kleurrijke jurken en vrouwelijke, zakelijke outfits en is vanaf 7 maart verkrijgbaar in de winkels van Steps.

In 2008 ontwierp Steps speciaal voor de NET 5-serie Julia’s Tango jurkjes voor de hoofdrolspeelsters. Deze samenwerking was een groot succes; niet alleen vlogen de jurkjes de winkel uit, ook werd dé vakprijs van de sponsorbranche in de wacht gesleept: de SponsorRing.

Verborgen Gebreken
Vanaf maandag 2 maart wekelijks om 21.30 uur

Geen opmerkingen: