zondag 11 januari 2009

VARA ‘TV-MOMENT VAN HET JAAR’ BEKEND



Anita Witzier, die in de vakjury zat: "Peter R. de Vries heeft al zoveel gewonnen." Het publiek koos de laatste drie, de jury koos uit die topdrie de winnaar.

In het winnende fragment had Yta Strikwerda Paul de Leeuw onder de duim. De verstandelijk gehandicapte vrouw dwong de presentator een ritje te maken met een pony.


AMSTERDAM - Paul de Leeuw is de winnaar geworden van het 'Tv-moment van het jaar' 2008. Hij versloeg Peter R. de Vries (de ontmaskering van Joran van der Sloot) en Rutger Castricum met Ella Vogelaar (GeenStijl.tv), de nummers twee en drie.



De nummer drie Rutger Castricum van GeenStijl.tv interviewde - toen nog minister - Ella Vogelaar, die zijn vragen negeerde. "Als wij niet winnen, vind ik Peter R. de Vries het moment."

Als laatste eindigde de familie Froger met Effe geen cent te makken, waarin Rene Froger de droge was ophangt.

Verder waren genomineerd: wielrenner Bram Tankink die de start van de Tour miste, Jan Smit de zomer voorbij waarin Volendamse vrienden een hachelijk avontuur op een boot verzinnen en Shownieuws erin trapt, een vrouw die de hele dag de bouw van een moskee in Rotterdam bekijkt, voetballer Martin Drent schopt een klein jongetje onderuit, De Lama's die hun hele decor afbreken en zwemmer Maarten van der Weijden wint op de Olympische Spelen goud op de tien kilometer open water.

Geen opmerkingen: