donderdag 29 januari 2009

TARZAN’S “AAAUUHHHAAA” KLINKT VOOR DE 750ste KEER IN SCHEVENINGEN


TARZAN’S “AAAUUHHHAAA” KLINKT VOOR DE 750ste KEER IN SCHEVENINGEN

Vanavond zal Tarzan voor de 750ste keer zijn opwachting maken in het Fortis Circustheater in Scheveningen. De spectaculaire musical met muziek van Phil Collins ging op 15 april 2007 in première en is sindsdien bezocht door ruim 1 miljoen bezoekers. “Toen we ruim 2 jaar geleden samen met Disney Theatrical Productions begonnen aan de verdere ontwikkeling van de originele Broadwaymusical Tarzan, hadden we niet durven hopen dat het zo’n groot succes zou worden. Tarzan in Scheveningen is grootser en innovatiever geworden en bevat extra scènes en een totaal nieuwe choreografie. Op dit moment zijn er ruim 1,4 miljoen kaarten verkocht. We kunnen dus concluderen dat het publiek Tarzan een warm hart toedraagt”, aldus producent/ algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties Erwin van Lambaart. Tarzan zal nog tot 31 maart 2009 te zien zijn.

Tarzan vertelt het adembenemende verhaal van een jongen die zijn afkomst zoekt en een hartstochtelijke liefde vindt. Het is een musical over familie, vriendschap en wilskracht. De rollen in Tarzan worden vertolkt door onder anderen Ron Link (Tarzan), Bente van den Brand (Jane), Clayton Peroti (Tark), Joanne Telesford (Kala) en Hans Peter Janssens (Korchak).



De cast van de musical Tarzan trakteert het publiek in het Fortis Circustheater in Scheveningen op beschuit met muisjes. Dit om de geboorte van de zoon van Jane, hoofdrolspeelster Chantal Janzen, te vieren.



Geen opmerkingen: