donderdag 29 januari 2009

Gasten en onderwerpen RTL-programma's week 4

VAN DER VORST ZIET STERREN, VRIJDAG 29 JANUARI, 22.00 UUR, RTL 4
Filmster Meryl Streep onthult tegenover Peter van der Vorst dat ze vergevorderde plannen heeft om een film te maken met Julia Roberts en Oprah Winfrey. Regisseur van de film wordt Mike Nichols. Streep vertelt dit nieuws tijdens een interview over de film 'Doubt', die deze week in premiere gaat en waarvoor ze haar 15e Oscarnominatie in de wacht sleepte. In de Oprah Winfrey show van twee weken geleden speculeerden Winfrey en Streep al over een eventueel gezamenlijk project, maar ze wilden toen niet meer zeggen dan dat er iets in 'de pijplijn' zat.
Behalve het interview met Meryl Streep is er ook een onthullend portret over illusionst Hans Klok te zien. Ook gaat Peter met drie sterverslaggevers op bezoek bij Frans en Mariska Bauer.

YACHT VISION, ZATERDAG 31 JANUARI, 17.30 UUR, RTL 4
Vivian Slingerland gaat varen met topkok Robert Kranenborg. In de luxe Maril sloep 630 varen zij door en rond Almere. Robert Kranenborg kocht daar na een lang verblijf in het buitenland een huis aan het water. Aanvankelijk werd hij er doodongelukkig, en zette zijn huis weer te koop, totdat een vriend hem mee uit varen nam op een zonnige zondagochtend en hij de stad en haar omgeving vanaf het water zag. Hij trok het te koop-bord uit de tuin en is er nu niet meer weg te slaan. Aan Vivian laat hij zien waarom. Verder aandacht voor de grootste botenbeurs van Noord-Nederland, Boot Holland, die vanaf 6 t/m 11 februari in Leeuwarden wordt gehouden.

BUSINESS CLASS, ZONDAG 1 FEBRUARI, 11.00 UUR, RTL 7- Maxime Verhagen, Minister van Buitenlandse Zaken
- Prof. dr. Jaap van Duijn
- Arnold Vanderlyde
- Suze bezoekt de Horecava, de Bouwhuis Groep en de European Fine Food Fair
- Roberto Payer van Hilton Amsterdam zorgt voor heerlijke versnaperingen

HOUSE VISION, ZONDAG 1 FEBRUARI, 16.55 UUR, RTL 4
In deze aflevering is Evelyn te vinden op een landgoed in de buurt van Beekbergen op de Veluwe. Zij logeert daar samen met Natasha van den Brand Horninge, die haar als presentatrice van 'House Vision' gaat vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Samen bekijken zij de vakantiehuizen en de vele faciliteiten op het landgoed. Tim Immers bezoekt de populaire wintersportplaats Gaschurn in het gebied Voralberg in Oostenrijk. Daar worden appartementencomplexen gebouwd met vakantie-appartementen. Tim krijgt er snowboardles, stort zich vol overgave op het rodelen en natuurlijk onderzoekt hij ook de apres-skimogelijkheden. Koert-Jan de Bruijn verkent de prachtige natuur in het Brabants/Limburgse natuurgebied De Peel. Aan de rand daarvan ligt een chaletpark waar rust en ruimte hoog in het vaandel staan.

LIFE & COOKING, ZONDAG 1 FEBRUARI, 17.25 UUR, RTL 4
- Frans Bauer zingt 'Duizend Lieve Woorden' en vertelt over zijn nieuwe programma, 'Bananasplit'.
- Jack van Gelder praat over het Songfestival en over de musical 'Les Misérables'.
- Naar aanleiding van de uitzending vorige week zondag komen een aantal daklozen meeëten.

Geen opmerkingen: