zaterdag 10 januari 2009

'EL SYMPATICO' EN GEZIN TERUG BIJ RTL 4 IN LANGVERWACHT NIEUW SEIZOEN 'DE PFAFFS'

'EL SYMPATICO' EN GEZIN TERUG BIJ RTL 4 IN LANGVERWACHT NIEUW SEIZOEN 'DE PFAFFS'



Fans van de beroemde Belgische familie Pfaff hoeven niet lang meer te wachten op nieuwe gebeurtenissen van hun lievelingsfamilie, want op vrijdag 9 januari start bij RTL 4 alweer het zesde seizoen van de succesvolle celebrity-docureeks 'De Pfaffs'. Middelpunt van de serie is de wereldberoemde ex-doelman en voetbalheld Jean-Marie Pfaff, die vanwege zijn sportieve carrière en vriendelijke voorkomen bekend staat als 'El Sympatico'.



In de eerste en tevens dubbele aflevering hebben de Pfaffs hebben alle reden om de kurken te laten knallen, want Kelly wordt dertig. Vrienden en familie hebben daarom een spetterend feest georganiseerd in een trendy restaurant in Antwerpen. De volgende dag hebben Debby en Nicolas nauwelijks de tijd om te bekomen, want Debby gaat die dag onder het mes. Ze droomt al jaren van een borstvergroting, maar nu het eindelijk zover is gieren de zenuwen door haar lijf.

De hoogzwangere Lyndsey heeft een zeer onrustige nacht achter de rug. Ze kan elk moment bevallen en wil geen risico's nemen. Samen met Dave besluit ze alvast naar het ziekenhuis te vertrekken.



Uitzending: RTL 4, wekelijks, vanaf vrijdag 9 januari, om 22.30 uur.



Website: www.rtl.nl/depfaffs

Geen opmerkingen: