maandag 22 december 2008

FINALE RUBEN VS SOPHIE WORDT UITGEVOCHTEN IN DE RECHTZAAL

FINALE RUBEN VS SOPHIE WORDT UITGEVOCHTEN IN DE RECHTZAAL
WIE IS DE BESTE ADVOCAAT?


In de laatste aflevering van Ruben vs Sophie strijden Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand tegen elkaar in een rechtzaak van groot nationaal belang: Sinterklaas tegen de Kerstman. Wie van deze twee historische figuren is de onbetwiste koning van de Nederlandse decemberfeesten en wie moet zich voor eens en voor altijd koest houden? De grote finale van Ruben vs Sophie is vrijdag 26 december te zien van 21.15 tot 21.55 uur bij BNN op 3.

In deze laatste aflevering krijgen Ruben en Sophie de opdracht om als advocaat Sinterklaas of de Kerstman in een rechtzaak te verdedigen. Tijdens de feestdagen laait steevast de discussie op over wie van de twee mannen de nu de populairste is. Ze vechten het uit in de rechtzaal. Een jury van topstrafpleiters mr. Peter Plasman, mr. Inez Weski en oud-officier van Justitie mr. Fred Teeven bepaalt wie het land voorgoed moet verlaten: Sinterklaas of de Kerstman.

Vijf uitzendingen lang hebben Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai in Ruben vs Sophie gestreden om de titel van ultieme Homo Universalis. Wie is de meest complete mens en écht van alle markten thuis? Ruben bleek het meest vindingrijk en sportief, Sophie bleek de beste mode-ontwerper, artiest en ondernemer. Op dit moment staat de stand op 3-2 in het voordeel van Sophie.

Het wordt dus spannend tijdens de laatste aflevering. Het lot van deze mannen ligt in de handen van Ruben en Sophie, wie van hen zal de beste pleiter blijken te zijn? Is het de bloedfanatieke Sophie of toch Ruben met zijn doordachte technieken?

Geen opmerkingen: