dinsdag 18 november 2008

Viktor Brand en Patty Brard lanceren website Shownieuws


Viktor Brand en Patty Brard lanceren website Shownieuws
Shownieuws.tv vanaf vandaag online

In de vroege uitzending van Shownieuws op dinsdag 18 november 2008 lanceren Patty Brard en Viktor Brand de website www.shownieuws.tv. Op deze site is 24 uur per dag, 7 dagen per week het allerlaatste showbizznieuws uit binnen- en buitenland terug te vinden. De items uit Shownieuws zijn terug te kijken en extra beeldmateriaal is op te vragen. Daarnaast staan er exclusieve sterrendossiers van bekende Nederlanders op de site en is er dagelijks een poll met de stelling van de dag.

Shownieuws.tv, de nieuwe website van Shownieuws, staat bol van het entertainmentnieuws. De hele dag door stromen de berichten over het wel en wee van onze binnen- en buitenlandse sterren binnen, zodat je niets hoeft te missen.

Voor de liefhebbers is alles over het leven en de carrière van de grootste Nederlandse sterren te vinden in de speciale sterrendossiers. Gerard Joling, Rafaël en Sylvie van der Vaart, Nick en Simon; ze hebben allemaal hun eigen dossier met bijzonder beeldmateriaal. Daarnaast zijn van alle SBS 6-presentatoren uitgebreide biografieën te lezen op de site.

Op veler verzoek kunnen de meeste items uit de vroege en late editie van Shownieuws nu ook terug worden gekeken op de website. Daarnaast is Shownieuws benieuwd naar jouw mening en kan er elke dag worden gestemd op actuele onderwerpen uit showbizzland via de poll.


Shownieuws.tv
Vanaf dinsdag 18 november 2008 online

Geen opmerkingen: