maandag 10 november 2008

Sony Ericsson stunt met megafoto’s



Onderwerp: Sony Ericsson stunt met megafoto’s

Onderschrift:

Badhoevedorp, donderdag 6 november – Ter introductie van de C905 Cyber-Shot , de eerste 8.1 megapixel cameratelefoon van Sony Ericsson, zullen er in Amsterdam en meerdere steden in Nederland op maandag 10 november immens grote foto’s opduiken op de meest ludieke plekken. Het beeld zal zeer zeker niet onopgemerkt blijven en uiteenlopende reacties uitlokken van toevallige voorbijgangers.



Deze guerrilla acties lopen vooruit op de introductie campagne die vanaf woensdag 12 november op de Nederlandse televisie te zien zal zijn. De C905 is de eerste 8.1 megapixel Cyber-Shot slider telefoon van Sony Ericsson en haar meest geavanceerde tot nog toe.



Het apparaat beschikt naast de 8.1 megapixel camera over een Xenon flitser, gezichtsherkenning en Smart Contrast voor een goede licht- en kleurbalans. Met de C905 maak je dan ook haarscherpe foto’s en dankzij zijn 8.1 megapixel camera kun je je foto’s uitprinten op groot formaat


Ter introductie van de eerste 8.1 megapixel Cyber-shot cameratelefoon van Sony Ericsson (de C905) doken er bij het ochtendgloren in het Vondelpark in Amsterdam en ook in andere steden op onverwachte plekken immens grote foto’s op. Deze actie was bedoeld om te laten zien dat je met de C905 je foto's kunt uitprinten op groot formaat met behoud van kwaliteit en is tevens de aftrap van de tv-campagne die woensdag aanstaande van start gaat.

Geen opmerkingen: