donderdag 27 november 2008

Sjoukje Smit en Arie Ribbens samen op de bühne tijdens `The Winners`:

Sjoukje Smit en Arie Ribbens samen op de bühne tijdens `The Winners`:

Mouth & MacNeal terug in nieuwe samenstelling!

Tijdens `The Winners‘, Songfestival in Concert zullen Sjoukje Smit en Arie Ribbens het legendarisch duo Mouth & Macneal weer op de bühne brengen. In 1974 gingen Mouth & MacNeal met het nummer “Ik zie een ster” naar het songfestival in Brighton. Daar werd het duo derde, terwijl ABBA won.

Sjoukje Smit maakte drieënhalf jaar deel uit van het duo dat zij samen vormde met de, inmiddels overleden, Willem Duyn. In 1970 bracht producer Hans van Hemert het duo samen. Hun eerste hit was “How do you do”, hiermee stonden ze zelfs in Amerika op nummer 1 in de hitlijsten. Andere grote hits waren “Hello-a” en "You ka-la-le loupie".

Nu, 34 jaar na het uiteenvallen van het duo, pakt Sjoukje Smit samen met Arie Ribbens de draad weer op. En waarschijnlijk blijft het niet bij alleen een optreden tijdens `The Winners`, Songfestival in Concert. Ook Duitsland en andere landen hebben al belangstelling getoond.

Sjoukje Smit maakte naast haar solo-optredens, als Maggie MacNeal, ook furore met de Dutch Diva’s.

`The Winners`, Songfestival in Concert vindt plaats op zaterdagavond 20 december 2008 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.thewinners.nl

Geen opmerkingen: