donderdag 20 november 2008

HUIS SANDER FOPPELE ZES WEKEN LANG HOT SPOT VOOR 'LATE NIGHT STARS OF POKER'

foto Jim Hoogendorp / www.persfotobureau.com


AVONDJE POKER & FUN MET BN'ERS BIJ RTL 5

HUIS SANDER FOPPELE ZES WEKEN LANG HOT SPOT VOOR 'LATE NIGHT STARS OF POKER'




RTL 5 start op zaterdag 22 november met 'Late Night Stars Of Poker', een 21- delige programmareeks vanuit het sfeervolle appartement van presentator Sander Foppele. De acteur en presentator ontvangt in zijn woning wekelijks twee bekende Nederlanders en twee pokerspelers die zich gratis via internet hebben gekwalificeerd voor de tv-uitzending. Zo verschijnen onder anderen Thomas Acda, Paul de Munnik, Pierre Bokma, Fred Teeven, Peter Plasman, Rolf Slotboom en Lex Veldhuis aan de deur bij Sander.



'Late Night Stars Of Poker' volgt niet alleen de spanning van het spel, maar draait ook om het plezier van een avondje pokeren met vrienden in huiselijke kring. Zo kan het spel wel eens worden afgewisseld met een lied op de piano, een spelletje op de spelcomputer en verschijnt er regelmatig iets heerlijks uit de keuken, speciaal bereid door de huiskok van Sander.

Verder worden tijdens het programma ook een aantal thema's rondom het poker nader belicht. In de eerste aflevering gaat het over rivaliteit aan de pokertafel. Hoe ga je met je emoties om in een spel waarin het tonen van emotie meestal een teken van zwakte is? Daarnaast wordt met advocaat Peter Plasman en Fred Teeven gesproken over de beeldvorming ten aanzien van het spel poker. In andere afleveringen komen over thema's aan bod als vrouwen en poker, het grote geld in poker, hoe je jezelf neerzet aan de pokertafel.



'Late Night Stars Of Poker' levert wekelijks één winnaar op die doorgaat naar de finale. Daar wordt uitgemaakt wie de échte 'Late Night Star of Poker' is. In de eerste aflevering van zaterdag 22 november zijn, naast Fred Teeven, advocaat Peter Plasman en de bekende Nederlandse pokerspelers Rolf Slotboom en Lex Veldhuis te gast.



Uitzending bij RTL 5: wekelijks, vanaf zaterdag 22 november, tussen 23.55 en 0.55 uur.



Website: rtlpoker.nl

Geen opmerkingen: