zaterdag 18 oktober 2008

Gasten en onderwerpen RTL-programma's

CAMPINGLIFE, ZATERDAG 18 OKTOBER, 18.55 UUR, RTL 4
Sander Janson en Jessica Mendels kamperen deze week in het Italiaanse Figline Valdarno, midden in de Toscaanse heuvels. Florence, de hoofdstad van Toscane, is makkelijk per trein te bereiken. Reden genoeg voor Sander om met geliefdes Babette en Herco deze prachtige cultuurstad te bezoeken. Jessica gaat met wijnkenner Bert op zoek naar de geheimen van de Toscaanse wijn en ontdekt nieuwe inzichten.

BUSINESS CLASS, ZONDAG 19 OKTOBER, OM 11.00 UUR, RTL 7
- Martine Hafkamp van Fintessa
- Prof. Jaap van Duijn
- Dion Bartels van Bartels Advocaten
- Pepijn Voorham van RouteVision
- Niek van Dijck van Schild Holland Fonds
- Gaia Nostra treedt op
- Suze bezoekt de gewichtskliniek van Karin de Zoete

DE KWESTIE VAN SMAAK, ZONDAG 19 OKTOBER, 16.30 UUR, RTL 4
Broer en zus Diederik en Christine willen hun ouders verrassen door voor hen te koken op hun trouwdag. Veel kookervaring hebben ze niet, maar na vanavond zullen ze zeker vaker in de keuken aan de slag gaan.

LIFE & COOKING, ZONDAG 19 OKTOBER, 17.25 UUR, RTL 4
- Mike de Boer toont de nieuwe collecties van een aantal Nederlandse couturiers.
- Danny de Munk brengt zijn nieuwe single 'Het Levende Bewijs' ten gehore.
- De winnaar van 'Het Zesde Zintuig: Plaats Delict' is te gast

VRIENDEN HOUDEN HUIS, ZONDAG 19 OKTOBER, 19.00 UUR, RTL 5
Deze week zijn Mark van Eeuwen en Monique van der Reijden in Almere, waar Jürgen en Askr wonen. Dit stel heeft een uniek huis met een ronde woonkamer. Echter, ze weten niet hoe ze het moeten stylen en staan echt voor een groot probleem. Het team van 'Vrienden Houden Huis' gaat aan de slag om met een passende interieuroplossing te komen.

GOOISCHE VROUWEN, ZONDAG 19 OKTOBER, 20.30 UUR, RTL 4
De vriendinnen vinden het leuk om Roelien te verwennen, maar hoe denkt Roelien hierover? Cheryl gaat een opdringerige fan bezoeken en Claire getuigt in de rechtszaak tegen Ernst. Zal ze hem vrijpleiten?

ROCK NATION, ZONDAG 19 OKTOBER, 21.30 UUR, RTL 5
Met zicht op de finale geeft Edwin de muzikanten deze week nog één keer de gelegenheid om het achterste van hun tong te laten zien. In een confronterende vragenronde zullen ze zich helemaal bloot moeten geven. En terwijl ze terugblikken op de afgelopen weken, is aan alles te merken dat de strijd tussen de tien muzikanten nu echt is losgebarsten. Daarnaast krijgen ze bezoek van een bijzondere gast en maken ze bekend wat de uiteindelijke bandnaam zal gaan worden.

HOE WORD IK MAMA IN AMSTERDAM-ZUID?, MAANDAG 20 OKTOBER, 21.30 UUR, RTL 5
In deze laatste aflevering organiseert Bridget haar babyshower. Gehuld in een prachtige jurk en met tiara in haar haar is Bridget er helemaal klaar voor. Daarna is het nu echt tijd voor Bridget om te ontspannen en rustig aan te doen. Tijd genoeg dus voor uren met vriendinnen kletsen, dvd's kijken en middagdutjes doen. Maar of dat lukt? En dan is het moment daar: Junior kondigt zich aan en Bridget moet hals over kop naar het ziekenhuis. Zal ze alle geleerde theorieën van yoga en pufcursussen in praktijk kunnen brengen?

DE NAAKTE WAARHEID, WOENSDAG 22 OKTOBER, 21.25 UUR, RTL 4
Deze week gaat Daniëlle de uitdaging aan. Ze heeft een hekel aan haar hele lichaam, vanaf haar kin tot haar tenen. Ze heeft het gevoel dat ze gevangen zit in het lichaam van een oude vrouw en vindt zichzelf een 'slons'. Zal zij zich met hulp van mentalcoach Robert Pino eindelijk leren accepteren zoals ze is?

FASHION TRIX, DONDERDAG 23 OKTOBER, 22.00 UUR, RTL 8
In 'Creer je eigen stijl' styled Daisy moeder en dochter Dominique en Caroline. Daisy laat zich daarbij inspireren door de fashionshow van Barbara Bui. De van origine Franse Dominique zoekt naar een draagbare kledingstijl geschikt voor haar werk, een stijl die zowel zakelijk als praktisch moet zijn. Haar dochter Caroline vind haar outfits te basic en hoopt dat Daisy een vernieuwende, frisse wind in haar kledingkast blaast. In de 'Magic Make Over' zien we hoe Mirella door het stylingteam wordt omgetoverd tot theaterdiva van Nederlandse bodem Karin Bloemen.

Geen opmerkingen: