vrijdag 3 oktober 2008

GIEL BEELEN TE GAST BIJ EGOTRIP OP 101.TV

GIEL BEELEN TE GAST BIJ EGOTRIP OP 101.TV
3 FM DJ & PRESENTATOR NOEMT ZICHZELF EEN WIJF IN BED

Deze week is Giel Beelen te gast bij Egotrip op 101.TV. Presentatrice Marleen Dijkhoff praat met de 3FM DJ en presentator openhartig over zijn carrière, zijn plannen en de liefde. Zo komt Marleen er achter dat Giel sinds kort tot over zijn oren verliefd is en dat hij graag nog eens een man zou willen pijpen. De Egotrip is op vrijdag 3 oktober om 16.00 uur en zondag 5 oktober om 21.40 uur te zien op 101.TV.

Giel Beelen heeft alles gedaan wat God verboden heeft: hij liet zich pijpen door een callgirl, hij testte alle planten, poeders en paddestoelen en zorgde ervoor dat een dronken Bonnie St Claire scheldend zijn radiostudio uitrende. Maar er is ook een andere kant aan Giel Beelen. Hij was jaren keurig getrouwd, kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd en gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij pasgeboren biggetjes.

De DJ en presentator vertelt aan 101.TV dat hij compleet is veranderd door de liefde. Giel is voor het eerst sinds zijn scheiding smoorverliefd en zou het niet erg vinden om binnen twee jaar een burgerlijk bestaan te leiden. Met een Volvo, een Golden Retriever en zelfs een kind heeft hij geen probleem. Verder vertelt Giel aan Marleen dat hij zichzelf een wijf in bed vindt en dat hij ooit nog eens graag een man zou willen pijpen. Simpelweg omdat hij denkt dat hij hier heel goed in is.

101.TV, het 24-uurs kanaal van BNN, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma’s van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101 Barz, Fuck je Ex, Rot op School, New Kids On The Block en het korte filmproject 666.

Geen opmerkingen: