vrijdag 5 september 2008

YOLANTHE VERLAAT ONM MET SPECTACULAIRE SLOTSCENE


YOLANTHE VERLAAT ONM MET SPECTACULAIRE SLOTSCENE

Het nieuwe seizoen van ONM is afgelopen maandag keihard van start gegaan. Het verhaal speelt zich inmiddels 6 maanden verder af en ook de nieuwe leader en de nieuwe gezichten maken dit seizoen anders dan anders. Maar dat is nog niet alles: Het populaire karakter Julia Branca, gespeeld door Yolanthe Cabau van Kasbergen, zal op spectaculaire wijze de serie verlaten! Yolanthe's slotscene in ONM wordt uitgezonden op dinsdag 7 oktober!

In verband met de programmering van voetbal op Nederland 3 komen de ONM uitzendingen op 18 september en 2 oktober helaas te vervallen. De aflevering waarin Yolanthe Cabau van Kasbergen de serie verlaat zal daarom niet op vrijdag 3 oktober maar op dinsdag 7 oktober om 19.00 uur door BNN op 3 worden uitgezonden.


‘ONM is voor mij een bijzondere tijd geweest. Het is nu al een van de leukste periodes uit mijn leven. Ik heb er verschrikkelijk veel geleerd en heel veel lol gehad. Maar hoe cliché het ook klinkt, er is een tijd van komen en van gaan. Voor mij is het nu tijd om verder te gaan’ aldus Yolanthe.

Yolanthe speelde sinds 2005 de rol van Julia Branca in ONM. Ze begon als een lief meisje uit Brazilië maar ontwikkelde zich al snel tot een sluwe, manipulatieve bitch. Julia was keihard en onvoorspelbaar. En dat is ze nog steeds! Yolanthe’s personage heeft de komende vier weken namelijk nog een heleboel voor ons in petto. De aflevering waarin de actrice voor het laatst te zien is, belooft schokkender dan ooit te worden..

Meer informatie: BNN Communicatie
Laura Muscas, tel: 035-6268913, e-mail: laura.muscas@BNN.nl

Geen opmerkingen: