donderdag 18 september 2008

SUCCESVOLLE NEW YORKSE VRIENDINNEN MET TURBULENT LEVEN

SUCCESVOLLE NEW YORKSE VRIENDINNEN MET TURBULENT LEVEN

IN 'LIPSTICK JUNGLE'




Maak kennis met Wendy, Nico en Victory, drie van de hotste dames uit de mode-, film- en tijdschriftenwereld van New York. In de nieuwe RTL 5-dramaserie 'Lipstick Jungle', te zien vanaf maandag 22 september, draait het om deze geslaagde carrièrevrouwen, die naast grote successen ook moeilijke tijden kennen in hun snelle bestaan. Als hechte vriendinnen zijn ze elkaar met liefdevolle, humoristische maar soms ook confronterende eerlijkheid tot steun en leggen ze herkenbare thema's ongegeneerd op tafel tijdens hun typisch vrouwelijke gesprekken.



Wendy (Brooke Shields) is leidinggevende bij een filmmaatschappij, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft grote moeite om de juiste balans te vinden tussen werk en gezin. De zelfverzekerde Nico (Kim Raver) is hoofdredacteur van een trendy modemagazine en heeft haar zinnen gezet op de hoogste stoel binnen het bedrijf. Thuis loopt alles echter minder op rolletjes, ze voelt zich compleet genegeerd door haar man. De goedgelovige modeontwerpster Victory (Lindsay Price) is van plan de wereld te veroveren op haar eigen impulsieve manier en hoopt en passent ook nog tegen Mr Right aan te lopen. Het trio leunt op haar innerlijke kracht en probeert met humor de diepe dalen te trotseren en de triomfen intens te beleven.



'Lipstick Jungle' is gebaseerd op het succesvolle boek van de Amerikaanse schrijfster Candace Bushnell, bekend van scherpzinnige en geestige romans over de zoektocht van de moderne vrouw naar liefde en geluk. Ook het populaire 'Sex and The City' komt uit haar pen.



Uitzending: RTL 5, maandag 22 september, tussen 21.55 en 22.50 uur.

Geen opmerkingen: