woensdag 24 september 2008

MARK VAN EEUWEN MAAKT PRESENTATIEDEBUUT

OOK BEWONERS KRIJGEN EEN NIEUWE LOOK IN NIEUWE REEKS ‘VRIENDEN HOUDEN HUIS’

Het populaire RTL 5-woonprogramma ‘Vrienden Houden Huis’ gaat het vierde seizoen van start met een nieuw gezicht: Mark van Eeuwen, onder meer bekend van zijn rol als Jack van Houten in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Mark ontfermt zich over nietsvermoedende huiseigenaren, die gedurende twee dagen hun huis moeten verlaten. Hun vrienden werken zich vervolgens in het zweet om samen met interieurdeskundige Monique van der Reijden het huis een nieuwe inrichting te geven. Echter, dit seizoen krijgt niet alleen het huis een restyling, ook de bewoners zelf krijgen een geheel nieuwe look. Hoogtepunt is het moment waarop deze vernieuwde bewoners oog in oog komen te staan met hun nieuwe interieur.



In de eerste aflevering van het vierde seizoen, dat op zondag 5 oktober van start gaat, is te zien hoe de tweeling Jordi en Nicky het huis van hun vader Harry en zijn vriendin Mirjam onder handen nemen.

Harry vindt het namelijk wel leuk om te klussen en te verbouwen, maar als hij ergens aan begint, maakt hij het meestal niet zo netjes af. De jongens woonden vroeger om de week bij hun vader of moeder, maar tegenwoordig wonen ze fulltime bij hun vader en gaan ze regelmatig samen stappen of naar een voetbalwedstrijd. Samen met Monique van der Reijden geven Nick en Jordy de woonkamer een ingrijpende makeover. Ondertussen gaat Mark met Harry op stap. Want ook al doet hun vader altijd erg populair als ze uitgaan, zijn zoons vinden dat hij best een modernere en jongere look aangemeten mag krijgen.



Uitzending: RTL 5, vanaf zondag 5 oktober, tussen 19.00 en 19.30 uur.



url: vriendenhoudenhuis.nl

Geen opmerkingen: