donderdag 21 augustus 2008

Veronica Magazine en Studenten.net lanceren Studentenmagazine

Veronica Magazine en Studenten.net lanceren Studentenmagazine

Vandaag vindt de officiële lancering plaats van het Studentenmagazine, het resultaat van een samenwerking tussen Veronica Magazine en online studentencommunity Studenten.net. Het wekelijkse magazine wordt als bijlage bezorgd bij alle studentenhuizen die een abonnement op Veronica Magazine hebben en verschijnt in een oplage van ruim 15.000 stuks.

Het nieuwe Studentenmagazine besteedt standaard aandacht aan onderwerpen als stagelopen, op kamers wonen, reizen en uitgaan. De redactie bestaat uit 25 student-journalisten van Studenten.net. Zij staan midden in het studentenleven en schrijven columns en artikelen over studentgerelateerde onderwerpen. Lezers kunnen ook zelf artikelen of columns aanleveren, hierdoor wordt de individuele student direct betrokken bij de redactionele invulling van het magazine.

Het Studentenmagazine verschijnt als extra bijlage in het hart van Veronica Magazine en wordt in een oplage van 15.000 stuks verspreid bij studentenhuizen door heel Nederland.

Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met ruim 220.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen, informatie over studie, carrière en vrije tijd.

Geen opmerkingen: