zondag 17 augustus 2008

MARTIJN KRABBÉ, JEROEN VAN DER BOOM EN FEMKE HALSEMA IN NIEUW LAMA-SEIZOEN


MARTIJN KRABBÉ, JEROEN VAN DER BOOM EN FEMKE HALSEMA IN NIEUW LAMA-SEIZOEN

De Lama’s zijn er helemaal klaar voor! Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge improviseren er in hun laatste seizoen in deze samenstelling weer lustig op los. De presentatie is net als voorgaande seizoenen in handen van Patrick Lodiers. Vrijdag 29 augustus start BNN van 21.10 uur tot 21.45 uur met een compilatie van het afgelopen seizoen. Daarna zijn De Lama’s vanaf 5 september weer elke vrijdag te zien van 21.10 uur tot 21.45 uur bij BNN op 3.

De Lama’s komen met een gloednieuw spel, 'Gebruik Me'. Hierin spelen twee Lama's een scène en zijn de andere twee Lama’s gebruiksvoorwerpen in dezelfde scène. Verder komen alle klassiekers nog een keer langs. Van ‘Alleen Vragen’ tot het ‘Moordspel’, van de ‘Datingshow’ tot ‘Verboden te Lachen’ en van ‘De Allerslechtste Allertijden’ tot ‘De Doventolk’.

Patrick en De Lama’s ontvangen ook dit seizoen weer diverse BN’ers die genadeloos worden getest op hun improvisatietalent. De BN-ers die dit najaar bij De Lama’s langskomen zijn Martijn Krabbé, Jeroen van der Boom, Marjon de Hond, Goedele Liekens, Joop Braakhekke, Xander de Buisonjé en Femke Halsema.

Op de Lamawebsite Lamas.bnn.nl valt het laatste seizoen ook nog genoeg te beleven. Bezoekers kunnen een ultieme afscheidsgroet aan De Lama’s achterlaten, het Moordspel spelen en alle Lamaclips bekijken. De Lama's worden iedere zondag herhaald van 20.30 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3.

Geen opmerkingen: