vrijdag 8 augustus 2008

LIEFDE, VRIENDSCHAP EN MACHT IN HET NIEUWE SEIZOEN VAN ONM






LIEFDE, VRIENDSCHAP EN MACHT IN HET NIEUWE SEIZOEN VAN ONM

Die saaie zomeravonden compleet zat? Goed nieuws: vanaf 1 september start het nieuwe seizoen van ONM. Vanaf dan iedere werkdag weer om 19.00 uur met het bord op schoot voor de buis dus! Want hoe is het nu met Kyra? En heeft Shirina haar plannen doorgezet? Al deze brandende vragen worden in dit nieuwe seizoen beantwoord. ONM is vanaf maandag 1 september elke werkdag te zien om 19.00 uur bij BNN op 3.

De dagelijkse serie sloot op vrijdag 16 mei af met een zinderende finale. In de zomermaanden werden al enkele exclusieve nieuwe beelden op internet en op tv gelekt met informatie over de nieuwe reeks. Eén ding staat vast: de openingsscène van ONM op 1 september wordt schokkender en heftiger dan ooit! Deze scène geeft antwoord op veel vragen, maar zorgt ook weer voor een hoop nieuwe vraagtekens. Duidelijk wordt in ieder geval wél dat liefdes, relaties, vriendschappen en ambities om verschillende redenen zwaar onder druk komen te staan.

Bij een nieuw seizoen van ONM horen nieuwe namen. Bob Wind, Natalie Edwardes en Jörgen Scholtens versterken de huidige cast. Maar naast nieuwe acteurs is ook het logo vernieuwd en worden de leader en de website www.onm.tv in een ander jasje gegoten. ONM.tv is vanaf 1 september spiksplinternieuw en dat zul je gaan merken aan veel felle kleuren, een logfunctie, nog meer filmpjes en heel erg veel vette ONM-zooi. Het nieuwe seizoen van ONM gaat dramatisch, keihard en zinderend van start!

Geen opmerkingen: